- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
بطاطس باللحم المفروم
09.02.13 18:02
المقادير
كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة
نص كيلو لحمة مفرومة
ملح فلفل ايود بهارات لحمة زعتر بابريكا جنزبيل
بيضه
نص كوب بقسمات
نص كوب حليب
جبنة موتزاريلا
الطريقه
نقوم بتعصيج اللحمة
نفرم البصل ونقطع عليه الفلف الاخضر ونضع عليهم الحمة المفرومة ونضيف البهارات بتاعتنا ونتركها لتستوي
ناتي بالبطاطس المهروسة ونضيف عليها قليل من الملح والكمون والفلفل الاسود والبيضه والبقسمات ونقلبها جيدااا
ناتي بصينيه وندهنها زيت ونرشها بكميه بقصمات
وبعدين نقسم البطاطس جزئين نضع اول جزء في الصينيه ونساويها بايدينا
وعلشان ما تلزف في ايدك وتكون سهله امسحي ايدك بشويه زيت
ثم نضع اللحمة المعصجة
ثم نضع الطبقه الاخيرة من البطاطس
ثم ناتي باللبن ونضيف اليه قليل من الملح والفلفل ونقلبه ونتقطع الصينيه ونضيف اليها اللبن
ثم نضع الجبنة علي الوجه
وندخلها الفرن علي درجة حرارة معتدله
ودا الشكل النهائي
بس تتاكل وهي سخنه بتكون خطيييييييييييييييرة
تبقي عندي لحمة وبطاطس فعملت بيها دا
كورة البطاطس وحشتها لحمة وحمرتها في الزيت
كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة
نص كيلو لحمة مفرومة
ملح فلفل ايود بهارات لحمة زعتر بابريكا جنزبيل
بيضه
نص كوب بقسمات
نص كوب حليب
جبنة موتزاريلا
الطريقه
نقوم بتعصيج اللحمة
نفرم البصل ونقطع عليه الفلف الاخضر ونضع عليهم الحمة المفرومة ونضيف البهارات بتاعتنا ونتركها لتستوي
ناتي بالبطاطس المهروسة ونضيف عليها قليل من الملح والكمون والفلفل الاسود والبيضه والبقسمات ونقلبها جيدااا
ناتي بصينيه وندهنها زيت ونرشها بكميه بقصمات
وبعدين نقسم البطاطس جزئين نضع اول جزء في الصينيه ونساويها بايدينا
وعلشان ما تلزف في ايدك وتكون سهله امسحي ايدك بشويه زيت
ثم نضع اللحمة المعصجة
ثم نضع الطبقه الاخيرة من البطاطس
ثم ناتي باللبن ونضيف اليه قليل من الملح والفلفل ونقلبه ونتقطع الصينيه ونضيف اليها اللبن
ثم نضع الجبنة علي الوجه
وندخلها الفرن علي درجة حرارة معتدله
ودا الشكل النهائي
بس تتاكل وهي سخنه بتكون خطيييييييييييييييرة
تبقي عندي لحمة وبطاطس فعملت بيها دا
كورة البطاطس وحشتها لحمة وحمرتها في الزيت
- roaa2010اميره فضيه
- رقم عضويتك : 3948
عدد المساهمات : 3778
الاوسمه :
رد: بطاطس باللحم المفروم
09.02.13 18:36
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: بطاطس باللحم المفروم
20.04.13 10:27
تسلم ايديكى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى