- monymoonاميره جديده
- عدد المساهمات : 4
الاوسمه :
صينية بطاطس باللحم المفروم والبشاميل حكاية
28.10.10 12:07
نصف كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
معجون طماطم
بهارات+ملح
بطاطس مسلوقة+قليل من الحليب
كزبرة مفرومة
البشاميل:
3 ملاعق كبيرة دقيق
ملعقة سمن
3 اكواب حليب
جبن رومى مبشور
ملح+فلفل
طريقة التحضير:
1-تحمر البصل على النار لمدة 5 دقائق
2-نضيف اللحم المفروم والبهارات مع تفتيت اللحم حتى ينشف ثم نضيف الملح
3-نضيف قليلا من معجون الطماطم الى الحم
4-نهرس البطاطس مع الحليب والملح والكزبرة ونشكله كرات لتغطية الصينية
طريقة البشاميل:
1-يحمر الدقيق مع السمن حتى يصفر لوته
2-نضيف الحليب فيه مع التحريك المستمر حتى يغلظ ونضيف الملح والفلفل والجبن
فى الصينية نضع اللحم المفروم
ثم نصب البشاميل فوقة ثم بعد ذلك نضع كرات البطاطس فوق البشاميل
ثم ندخلها الفرن
يمكن ان تقدم مع سلطة خضر
- monymoonاميره جديده
- عدد المساهمات : 4
الاوسمه :
رد: صينية بطاطس باللحم المفروم والبشاميل حكاية
28.10.10 12:08
مستنية رايكوا يا بنات
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: صينية بطاطس باللحم المفروم والبشاميل حكاية
01.11.10 0:05
تسلم ايديكى يا قمر انا جوعت بجد
- noga kiraاميره جديده
- عدد المساهمات : 22
الاوسمه :
رد: صينية بطاطس باللحم المفروم والبشاميل حكاية
01.11.10 0:19
اعملها كور زى الطعميه يعنى ولا ازاى وبعدين انا حاسه ان البشاميل مش هيبقا ماسك نفسو
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى