- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
صينية فراخ بالبيض والبشاميل
26.09.11 18:30
المقادير::„„
فرخة مسلوقة ومخليه ومقطعة بدون جلد~4بيضة مسلوقة~مخلل مشكل~ملح~نصف ملعقة قرفة~فلفل~ملعقة مستردة~
الباشميل::„„كون ونصف لبن~ملعقة ونصف دقيق~2ملعقة سمن
للوجة::„„بطاطس مسلوقة
طماطم وبقدونس
الطريقة::„„
1يطهى الباشميل ويوضع السمن فى طاسة ويوضع الدقيق ويقلب حتى يصير الدقيق بلون ذهبى ثم يوضع اللبن بعد ان يغلى ويقلب جيدا ويوضع ملح وفلفل وبعد ان يبرد يوضع2بيضة
2يوضع الفراخ فى طبق ومعها البيضة مهروسة والفلفل والقرفة والمخلل والمستردة وقليل من البشاميل ويقلب جيدا ويوضع فى طبق فرن
3يوضع على وجه الطبق طبقى من البشاميل ويترك من البشاميل مقدار ملعقة وتوضع معها البطاطس المسلوقة والمهروسة وتقلب وتوضع فى كيس حلويات وتعمل وردات على وجه الصينية ويعمل من الطماطم ورده وتوضع فى منتصف الصينية
ويزوق بالزيتون والبقدونس وتوضع فى الفرن حتى تحمرالمقادير::„„
فرخة مسلوقة ومخليه ومقطعة بدون جلد~4بيضة مسلوقة~مخلل مشكل~ملح~نصف ملعقة قرفة~فلفل~ملعقة مستردة~
الباشميل::„„كون ونصف لبن~ملعقة ونصف دقيق~2ملعقة سمن
للوجة::„„بطاطس مسلوقة
طماطم وبقدونس
الطريقة::„„
1يطهى الباشميل ويوضع السمن فى طاسة ويوضع الدقيق ويقلب حتى يصير الدقيق بلون ذهبى ثم يوضع اللبن بعد ان يغلى ويقلب جيدا ويوضع ملح وفلفل وبعد ان يبرد يوضع2بيضة
2يوضع الفراخ فى طبق ومعها البيضة مهروسة والفلفل والقرفة والمخلل والمستردة وقليل من البشاميل ويقلب جيدا ويوضع فى طبق فرن
3يوضع على وجه الطبق طبقى من البشاميل ويترك من البشاميل مقدار ملعقة وتوضع معها البطاطس المسلوقة والمهروسة وتقلب وتوضع فى كيس حلويات وتعمل وردات على وجه الصينية ويعمل من الطماطم ورده وتوضع فى منتصف الصينية
ويزوق بالزيتون والبقدونس وتوضع فى الفرن حتى تحمر
فرخة مسلوقة ومخليه ومقطعة بدون جلد~4بيضة مسلوقة~مخلل مشكل~ملح~نصف ملعقة قرفة~فلفل~ملعقة مستردة~
الباشميل::„„كون ونصف لبن~ملعقة ونصف دقيق~2ملعقة سمن
للوجة::„„بطاطس مسلوقة
طماطم وبقدونس
الطريقة::„„
1يطهى الباشميل ويوضع السمن فى طاسة ويوضع الدقيق ويقلب حتى يصير الدقيق بلون ذهبى ثم يوضع اللبن بعد ان يغلى ويقلب جيدا ويوضع ملح وفلفل وبعد ان يبرد يوضع2بيضة
2يوضع الفراخ فى طبق ومعها البيضة مهروسة والفلفل والقرفة والمخلل والمستردة وقليل من البشاميل ويقلب جيدا ويوضع فى طبق فرن
3يوضع على وجه الطبق طبقى من البشاميل ويترك من البشاميل مقدار ملعقة وتوضع معها البطاطس المسلوقة والمهروسة وتقلب وتوضع فى كيس حلويات وتعمل وردات على وجه الصينية ويعمل من الطماطم ورده وتوضع فى منتصف الصينية
ويزوق بالزيتون والبقدونس وتوضع فى الفرن حتى تحمرالمقادير::„„
فرخة مسلوقة ومخليه ومقطعة بدون جلد~4بيضة مسلوقة~مخلل مشكل~ملح~نصف ملعقة قرفة~فلفل~ملعقة مستردة~
الباشميل::„„كون ونصف لبن~ملعقة ونصف دقيق~2ملعقة سمن
للوجة::„„بطاطس مسلوقة
طماطم وبقدونس
الطريقة::„„
1يطهى الباشميل ويوضع السمن فى طاسة ويوضع الدقيق ويقلب حتى يصير الدقيق بلون ذهبى ثم يوضع اللبن بعد ان يغلى ويقلب جيدا ويوضع ملح وفلفل وبعد ان يبرد يوضع2بيضة
2يوضع الفراخ فى طبق ومعها البيضة مهروسة والفلفل والقرفة والمخلل والمستردة وقليل من البشاميل ويقلب جيدا ويوضع فى طبق فرن
3يوضع على وجه الطبق طبقى من البشاميل ويترك من البشاميل مقدار ملعقة وتوضع معها البطاطس المسلوقة والمهروسة وتقلب وتوضع فى كيس حلويات وتعمل وردات على وجه الصينية ويعمل من الطماطم ورده وتوضع فى منتصف الصينية
ويزوق بالزيتون والبقدونس وتوضع فى الفرن حتى تحمر
- دوما توكاميره خياليه
- رقم عضويتك : 1877
عدد المساهمات : 826
الاوسمه :
رد: صينية فراخ بالبيض والبشاميل
26.09.11 19:42
حلو حبيبتى موت
تسلم ايدك
بس معلش فى غلطه مطبعيه اكيد غير مقصوده فى كميه الدقيق هيا ملعقه ونص موشكوب ونص
صح
تسلم ايدك
بس معلش فى غلطه مطبعيه اكيد غير مقصوده فى كميه الدقيق هيا ملعقه ونص موشكوب ونص
صح
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: صينية فراخ بالبيض والبشاميل
27.09.11 14:22
يسلم مرورك ياحبيبتى بس هى موجودة عندى فى الكتاب كوب ونصف دقيق
بس هدخل اعدلها على كلامك واخليها ملعقة ونصف
بس هدخل اعدلها على كلامك واخليها ملعقة ونصف
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى