بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 79 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 79 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

طريقه عمل شاورمة من المطبخ التركي Empty طريقه عمل شاورمة من المطبخ التركي

18.06.14 1:43
طريقه عمل شاورمة من المطبخ التركي




• كيلو شرائح فيليه كندوز.



• 2 معلقة بهارات.



• ملح / فلفل.



• نص كوب خل.



• شرائح من اللية الضاني "علشان تديها طعم".



• بصل مقطع مكعبات.






الطريقة: 





• هنحط شرائح اللحمة في حلة "بايريكس" ونتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونحط عليهم البصل. 
• نحط عليها شرائح اللية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هندخلها الفرن.
• بعد ما تخرج من الفرن نشيل اللية من عليها. 
• نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونحط عليها الشاورمة اللي خرجت من الفرن ونقلبهم مع بعض...وبعد كده نجيب عيش شامي كبير وندهنه سلطة طحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.

• نجيب طاسة وندهنها زبدة ونحطها على النار ونحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمر وبعد كده نقلبه على وشه علشان هو كمان يحمر.

• نجيب طبق التقديم ونقطع الرغيف نصفين ونزينه بالبقدونس والطماطم.
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى