- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
سلطة سيزر بالفراخ
09.10.15 16:16
المقادير:
3 قطع صدور فراخ
2 ملعقة كبيرة مايونيز
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
1 خس كابوتشا
¼ كوب خل
ملح وفلفل
جبنة بارميزان (أو أي نوع تحبّيه)
للتزيين:
2 قطعة توست
زيتون أسود حلقات
طماطم مقطّعة شرائح
الطريقة:
1- شوّحي قطع الفراخ في قطعة زبدة صغيرة، وقطّعيها شرائح رفيعة.
2- اخلطي المايونيز والملح والفلفل والخل والزيت والثوم، وقلّبيهم مع بعض كويس أوي.
3- قطّعي الكابوتشا قطع صغيرة، وحطّي عليها الخليط اللي عملتيه مع الجبنة البارميزان وقلّبيهم مع بعض.
4- ادهني التوست بشوية زبدة، ودخّليه الفرن علشان يتحمّص، وبعد ما تطّلعيه كسّريه لقطع صغيرة، وضيفيه على الكابوتشا والخليط اللي عملتيه في طبق التقديم.
5- وفي الآخر حطّي قطع الفراخ، وزيّني الطبق بشرائح الطماطم والزيتون، وممكن تحطّي على الوش شوية جبنة بارميزان.
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى