- Rainy zekoاميره نشيطه
- رقم عضويتك : 11540
عدد المساهمات : 172
الاوسمه :
العمل/الترفيه : عندي فراغ فظيييييييييع
الدجاج الكرسبي
23.11.10 0:53
المقادير
بصل مبشور-2فص ثوم-ملح-فلفل اسود-ليمون-زعتر-خل-جوزه الطيب-بهارات فراخ-دقيق عادي-دقيق زره-5بيضات-
الطريقه
تقطع الدجاجه الي 8قطع وتشرح بالشوكه
تتبل الفراخ في التتبيله السابقه لمدة يوم
تغمس الفراخ في الدقيق الابيض ثم البيض ثم دقيق الزره
ويحمر في زيت غزير
بصل مبشور-2فص ثوم-ملح-فلفل اسود-ليمون-زعتر-خل-جوزه الطيب-بهارات فراخ-دقيق عادي-دقيق زره-5بيضات-
الطريقه
تقطع الدجاجه الي 8قطع وتشرح بالشوكه
تتبل الفراخ في التتبيله السابقه لمدة يوم
تغمس الفراخ في الدقيق الابيض ثم البيض ثم دقيق الزره
ويحمر في زيت غزير
- زمردة البحراميره جديده
- رقم عضويتك : 12054
عدد المساهمات : 29
الاوسمه :
رد: الدجاج الكرسبي
23.11.10 1:44
الظاهر انها لذيذة وشهية سأجربها بأذن الله تعالى*****
- غرام اللعوباميره جديده
- عدد المساهمات : 18
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مديره تنفيذيه
رد: الدجاج الكرسبي
23.11.10 12:09
معليش ممكن استفسار ايه دقيق الزره يعني دقيق الارز
ولا نوع من انواع الدقيق الابيض خاااص بالقلي ...
وهل ممكن اذا مالقيته احط دقيق النشاء
معليش وسلامة راسك مش عرافه هو اي نوع يمكن مش عندنا بالدوحه
وشكرا ع الوصفه السهله وشكلها مقرمشه ولذيذه ..تسلم ايديك
ولا نوع من انواع الدقيق الابيض خاااص بالقلي ...
وهل ممكن اذا مالقيته احط دقيق النشاء
معليش وسلامة راسك مش عرافه هو اي نوع يمكن مش عندنا بالدوحه
وشكرا ع الوصفه السهله وشكلها مقرمشه ولذيذه ..تسلم ايديك
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: الدجاج الكرسبي
23.11.10 16:08
تسلم ايديكى روعه بجد ربنا يكرمك هجربها
- sama_farouk32اميره جديده
- عدد المساهمات : 50
الاوسمه :
رد: الدجاج الكرسبي
23.11.10 21:37
l fra5 l dbabes y3ny wla l baneh wla 3ady
wb3den ana 3ndy moshkla lsa bt3lm w kda fl m2ader mashy mwgoda bs msh 3rfa 27ot ad a mn kol 7aga
wb3den ana 3ndy moshkla lsa bt3lm w kda fl m2ader mashy mwgoda bs msh 3rfa 27ot ad a mn kol 7aga
- Rainy zekoاميره نشيطه
- رقم عضويتك : 11540
عدد المساهمات : 172
الاوسمه :
العمل/الترفيه : عندي فراغ فظيييييييييع
رد: الدجاج الكرسبي
25.11.10 18:20
بصي يا سما اولا الطريقه دي ممكن مع الدبابيس او فراخ عاديه مقطعه الي 8 قطع اما بالنسبه للمقادير حسب تقديرك ارجو يا انسه سما تجربيها هاتعجبك جدا ولو عايزه تستفسري تاني ابعتيلي وانا تحت امرك
- Rainy zekoاميره نشيطه
- رقم عضويتك : 11540
عدد المساهمات : 172
الاوسمه :
العمل/الترفيه : عندي فراغ فظيييييييييع
رد: الدجاج الكرسبي
25.11.10 18:26
صديقتي ريم اللعوب بالنسبه لدقيق الزره ممكن تسألي عليه في السوبر ماركت اما بالنسبه للقاهره احنا بنشتريه من الفلاحين او العلافين
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى