- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
كبسه باللحمه بالصور
29.04.13 14:19
المقادير:
1كيلو رز بسمتى
كيلو ونص لحمه
نص كيلو طماطم
صلصه جاهزة او فى ناس بيقولوا عليها(معجون طماطم)
4بصلات كبيره
1فلفل اخضر+1فلفل احمر+1فلفل اصفر
2ملعقة سمنه +3او4ملعقة زيت
البهارات:ملح+ليمون ناشف+حببهان+كمون+بهارات كبسه+قرنفل(ولو حد عايز يضيف اى حاجه تانيه عادى ميضرش)
الطريقه :نحط السمنه والزيت فى حله لحد ما يسخنوا وبعدين نحط عليهم البصل والفلفل والبهارات(الليمون الناشف،حبهان،قرنفل)
ونقلب شويه لحد ما البصل يبقى طرى وبعدين نضيف عليهم معجون الطماطم ونقلب لحد اما كله يتحمر كويس
وبعدين نحط اللحمه عليهم وهتبقى مستويه ومتقطعه قطع صغيره ونقلب لمده عشر دقايق
وبعدين نحط عليهم الطماطم بعد اما ضربناهم فى الخلاط ونحط عليهم باقى البهارات ونسيبهم يتسبكوا كويس
وبعد اما تتسبك نحط عليها الرز والشوربه مع كل كوبايه رز كوبايه ماء
ونسيبها على نار عاليه لحد اما تتشرب وبعدين نهدى عليها ونسيبها لحد اما تتسوى
وبالهنا والشفا^^
وده للتحليه بعد الاكل^^
وده عشان الى عندهم برد^^
1كيلو رز بسمتى
كيلو ونص لحمه
نص كيلو طماطم
صلصه جاهزة او فى ناس بيقولوا عليها(معجون طماطم)
4بصلات كبيره
1فلفل اخضر+1فلفل احمر+1فلفل اصفر
2ملعقة سمنه +3او4ملعقة زيت
البهارات:ملح+ليمون ناشف+حببهان+كمون+بهارات كبسه+قرنفل(ولو حد عايز يضيف اى حاجه تانيه عادى ميضرش)
الطريقه :نحط السمنه والزيت فى حله لحد ما يسخنوا وبعدين نحط عليهم البصل والفلفل والبهارات(الليمون الناشف،حبهان،قرنفل)
ونقلب شويه لحد ما البصل يبقى طرى وبعدين نضيف عليهم معجون الطماطم ونقلب لحد اما كله يتحمر كويس
وبعدين نحط اللحمه عليهم وهتبقى مستويه ومتقطعه قطع صغيره ونقلب لمده عشر دقايق
وبعدين نحط عليهم الطماطم بعد اما ضربناهم فى الخلاط ونحط عليهم باقى البهارات ونسيبهم يتسبكوا كويس
وبعد اما تتسبك نحط عليها الرز والشوربه مع كل كوبايه رز كوبايه ماء
ونسيبها على نار عاليه لحد اما تتشرب وبعدين نهدى عليها ونسيبها لحد اما تتسوى
وبالهنا والشفا^^
وده للتحليه بعد الاكل^^
وده عشان الى عندهم برد^^
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى