- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل
26.04.13 16:39
طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل
المقادير:1 كيلوصدور الفراخ مخلية 2 ثمرةفلفة احمر حار مقدارمكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدارحبهان ومستكة مطحونة مقدارملح وفلفل اسود مقدارماء بصل وخل مقداركوسة مسلوقة بالبخار التحضير:نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.
المقادير:1 كيلوصدور الفراخ مخلية 2 ثمرةفلفة احمر حار مقدارمكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدارحبهان ومستكة مطحونة مقدارملح وفلفل اسود مقدارماء بصل وخل مقداركوسة مسلوقة بالبخار التحضير:نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى