بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 51 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 51 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

صدور الفراخ بصلصة الخردل Empty صدور الفراخ بصلصة الخردل

18.11.12 23:55
صدور الفراخ بصلصة الخردل


صدور الفراخ بصلصة الخردل -روزايا-صدور-الفراخ-بصلصة-الخردل-300x190
الكمية تكفي: 5 أشخاص

المقادير: 1 كيلو صدور الفراخ مخلية 2 ثمرة
فلفة احمر حار مقدار مكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدار حبهان
ومستكة مطحونة مقدار ملح وفلفل اسود مقدار ماء بصل وخل مقدار كوسة مسلوقة
بالبخار

التحضير: نغسل الفراخ كويس بالماء والخل
والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل
ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة

الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى