بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 43 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 43 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
asoma ahmed
asoma ahmed
اميره برونزيه
عدد المساهمات : 2116
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محاميه استئناف وربة منزل حاليا

لسلق اي نوع طيور ولحوم Empty لسلق اي نوع طيور ولحوم

12.04.13 7:44
لسلق اي نوع طيور ولحوم
1 بصله
1طماطم
1 جزره
1\2 ليمونه
ورق لورا
حبهان
مكعب مرق
ملح وفلفل
ماء حسب الرغبه

الطريقه
******
بتحطي المايه علي النار وتضيف المكونات كلها ما عدا الملح والفلفل بتحطيهم بعد السوي علشان الملح بياخر السوي والفلفل ميغمقش المرقه وكمان يفضل طعمه في مرقه السلق ولوعايزه المرقه دسمه بتحطي الطيور او اللحوم علي النار والميه لسه بارده متكونش بتغلي علشان تنزل كل البهاريز بتاعتها ولو عايزاها مرقه خفيفه حطبها و الميه بتغلي وكدا مسامها هتتقفل بسرعه ومش هتنزل بهاريزها وتبقي خفيفه وكدا يكون عندك احلي مرقه وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى