مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
+2
كليوباترا
roro25285
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
12.01.12 19:09
ازيكم يااحلى اميرات
انهارده انا عملت مكرونه بالباشاميل على الفطار
وكانت ررررررررررررررروعه
كان نفسى تبقوا معايا
عشان تدوقوها
2 مغلف كنور لخلطه الباشاميل
1 لتر لبن
1.2 ك مكرونه قلم ومكرونه اسباكيتى
200 جرام جبنه موتزرلا
بيضه
1.2 ك لحمه مفرومه
بصله متوسطه
فلفل اسمر
بهارات عربيه
ملح
تجيبى اللحمه المفرومه وتحطى عليها البصل المفروم
وشويه فلفل وبهارات وملح
وتقليبيها على النار لحد ماتطيب
اغلى ميه وحطى فيها معلقه زيت كبيره وشويه ملح
واسلقى المكرونه
ماتشطفيش المكرونه بعد ماتطيب
عشان بتبقى متماسكه اكتر
ولعى الفرن عشان يبقى سخن شويه
وفى حله تانيه هتفضى المغلفين وتحطى عليهم
لتر لبن ساقع
وولعى على نار هاديه وتقلبيه لحد ماتحسى ان الخليط اتماسك
حطى الجبنه المتزارلا عليها
وقلبى كويس لحد مايندمجوا فى بعض
شيلى مقدار مغرفه
من الباشاميل فى طبق
وخطى مغرفه تانيه وحطيها فى صنيه ناشفه مدهونه بالسمن
وبعد كده هتحطى المكرونه اللى صفتيها من الميه على خليط الباشاميل الباقى
واقسميه نصين
هنحط النص الاول ونحط فوقه اللحمه المتعصجه
وبعدين النص التانى
وبعدين نفرش المغرفه اللى شيلنها فى الطبق
على الوش بعد مانخلط عليها بيضه
ندخلها الفرن ونوطى النار شويه
سيبيها ربع ساعه
لحد الوش مايبدء يحمر
شوفى بالسكينه من تحت عامله ايه
لو احمرت خلاص
اطفى من تحت وولعى الشوايه
سيبيها دقيقه تاخد وش
وبالهنه والشفا
ودى صوره صنيتى
يارب تعجبكم
انهارده انا عملت مكرونه بالباشاميل على الفطار
وكانت ررررررررررررررروعه
كان نفسى تبقوا معايا
عشان تدوقوها
2 مغلف كنور لخلطه الباشاميل
1 لتر لبن
1.2 ك مكرونه قلم ومكرونه اسباكيتى
200 جرام جبنه موتزرلا
بيضه
1.2 ك لحمه مفرومه
بصله متوسطه
فلفل اسمر
بهارات عربيه
ملح
تجيبى اللحمه المفرومه وتحطى عليها البصل المفروم
وشويه فلفل وبهارات وملح
وتقليبيها على النار لحد ماتطيب
اغلى ميه وحطى فيها معلقه زيت كبيره وشويه ملح
واسلقى المكرونه
ماتشطفيش المكرونه بعد ماتطيب
عشان بتبقى متماسكه اكتر
ولعى الفرن عشان يبقى سخن شويه
وفى حله تانيه هتفضى المغلفين وتحطى عليهم
لتر لبن ساقع
وولعى على نار هاديه وتقلبيه لحد ماتحسى ان الخليط اتماسك
حطى الجبنه المتزارلا عليها
وقلبى كويس لحد مايندمجوا فى بعض
شيلى مقدار مغرفه
من الباشاميل فى طبق
وخطى مغرفه تانيه وحطيها فى صنيه ناشفه مدهونه بالسمن
وبعد كده هتحطى المكرونه اللى صفتيها من الميه على خليط الباشاميل الباقى
واقسميه نصين
هنحط النص الاول ونحط فوقه اللحمه المتعصجه
وبعدين النص التانى
وبعدين نفرش المغرفه اللى شيلنها فى الطبق
على الوش بعد مانخلط عليها بيضه
ندخلها الفرن ونوطى النار شويه
سيبيها ربع ساعه
لحد الوش مايبدء يحمر
شوفى بالسكينه من تحت عامله ايه
لو احمرت خلاص
اطفى من تحت وولعى الشوايه
سيبيها دقيقه تاخد وش
وبالهنه والشفا
ودى صوره صنيتى
يارب تعجبكم
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
12.01.12 19:28
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
12.01.12 20:13
مش ممكن يا رورو جوعتينى هاتى حته بقي ههههههههههههههههههههه روعه روعه هعملها بكره حماتى جيالي هعملا بطريقتك واقولك هنقلها دلوقتى يااااااااااااااارب
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
12.01.12 20:18
ياحبيبتى انا لو اطول اجيبلك واجيب لكل واحده فى المنتدى صينيه مخصوص
اناا مبسوطه انها عجبتك ياكوكى
وان شاء الله تعمليها احسن منى كمان وحماتك تحبها
وبالهنه والشفا مقدما
اناا مبسوطه انها عجبتك ياكوكى
وان شاء الله تعمليها احسن منى كمان وحماتك تحبها
وبالهنه والشفا مقدما
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
15.01.12 9:52
- veta 5mمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5205
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
15.01.12 14:45
تسلم ايدك يارورو ما انت شطورة اهو لان المكرونة بالبشاميل بنات كتير بتستصعبها الف هنا وشفا انا بردو باعملها بنفس الطريقة بس انا بئى باعمل البشاميل بالدقيق بعد مااشوحه فى السمن واضيف عليه اللبن والكريمة اللبانى اكيد ماما بتعمله كده بردوا
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
15.01.12 16:23
شرفنى مرورك ياقمر
وانا كمان كنت بعملها بالدقيق زيك كده وزى ماما
بس لما لقيت الخلطه بقيت بستسهلها
وعلى فكره انا شطوره خالص فى المطبخ لانى بحبه جدا
وماما عشان بتشتغل فكانت معودانا اننا ندخل المطبخ من واحنا صغيرين
ولانى اكبر اخواتى فكانت بتعتمد عليا كتير
وكانت هى وبابا بيشجعونى
فحبيت عمايل الاكل
عشان كده هدخل يسرا المطبخ معايا من دلوقتى عشان تبقى حريفه
ههههههههههههههههههههههههههههه
طولت قوى صح
وانا كمان كنت بعملها بالدقيق زيك كده وزى ماما
بس لما لقيت الخلطه بقيت بستسهلها
وعلى فكره انا شطوره خالص فى المطبخ لانى بحبه جدا
وماما عشان بتشتغل فكانت معودانا اننا ندخل المطبخ من واحنا صغيرين
ولانى اكبر اخواتى فكانت بتعتمد عليا كتير
وكانت هى وبابا بيشجعونى
فحبيت عمايل الاكل
عشان كده هدخل يسرا المطبخ معايا من دلوقتى عشان تبقى حريفه
ههههههههههههههههههههههههههههه
طولت قوى صح
- veta 5mمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5205
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
15.01.12 23:09
ربنا يخلى يسرا وام يسرا يااااااااااارب وانا واثقة انها بتدخل من دلوقتى المطبخ بس غصب عنها ربنا يحميها هى ومحمد ويعينك على تربيتهم انشاء الله وتشوفيهم اسعد ناااااااس
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
15.01.12 23:39
ايههههههههههه ده ازاى تفوتنى انا بحبها اوى و مشفتش الموضوع غير النهارده
تسلم ايدك يا قمر شكلها تحفه
تسلم ايدك يا قمر شكلها تحفه
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: مكرونه بالباشميل عمايل ايديا
16.01.12 3:41
mervat ebrahim mohamed كتب:ربنا يخلى يسرا وام يسرا يااااااااااارب وانا واثقة انها بتدخل من دلوقتى المطبخ بس غصب عنها ربنا يحميها هى ومحمد ويعينك على تربيتهم انشاء الله وتشوفيهم اسعد ناااااااس
تسلميلى ياحبيتى
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى