- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
الأرز المعمر
22.09.11 1:28
المقادير::„„
4كوب ارز~4كوب لبن~2كوب شوربة~علبة قشطة~ملح~فلفل~كمية سمن قليلة
الطريقة::„„
1يغسل الارز ويوضع فى صينيه ويوضع معه اللبن والشوربة والملح والفلفل
2يترك الارز فى اللبن لمدة ساعتين ثم يقلب به السمن
3يوضع الارز فى الفرن حتى يشرب اللبن والشوربة
4يخرج من الفرن ويوضع عليه القشطة ويزج فى الفرن مرة اخرى حتى ينضج الارز ويحمر
5لسهولة تقطيع الارز وتقديمه عند خروج الصينيه منالفرن وتوضع على قطعه قماش مبلولة وتغطى بغطاء محكم
4كوب ارز~4كوب لبن~2كوب شوربة~علبة قشطة~ملح~فلفل~كمية سمن قليلة
الطريقة::„„
1يغسل الارز ويوضع فى صينيه ويوضع معه اللبن والشوربة والملح والفلفل
2يترك الارز فى اللبن لمدة ساعتين ثم يقلب به السمن
3يوضع الارز فى الفرن حتى يشرب اللبن والشوربة
4يخرج من الفرن ويوضع عليه القشطة ويزج فى الفرن مرة اخرى حتى ينضج الارز ويحمر
5لسهولة تقطيع الارز وتقديمه عند خروج الصينيه منالفرن وتوضع على قطعه قماش مبلولة وتغطى بغطاء محكم
- دوما توكاميره خياليه
- رقم عضويتك : 1877
عدد المساهمات : 826
الاوسمه :
رد: الأرز المعمر
22.09.11 5:05
انا كنت بكله مع زميلى اللى من البحيره وانا كنت فى مدينه الطلبه
وعجبنى جدا
ودى طريقته اهى
ان شاء الله اجربه فى شقتى تسلم ايدك
وعجبنى جدا
ودى طريقته اهى
ان شاء الله اجربه فى شقتى تسلم ايدك
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: الأرز المعمر
21.11.11 14:36
يسلم مرورك
- oshi410مشرفه قسم الاعمال اليدويه
- رقم عضويتك : 1470
عدد المساهمات : 9776
الاوسمه :
رد: الأرز المعمر
21.11.11 16:49
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: الأرز المعمر
21.11.11 19:52
يسلم مرورك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى