- روانمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11079
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
فراخ بالحمص والصوص الاحمر
20.09.11 17:54
فراخ بالحمص مع الصوص الأحمر
المقادير:
- 4 أوراك فراخ
- حبة بصل
- 3 حبات طماطم
- ملعقة زبدة وزيت
- 1/2 حزمة كسبرة
- 3 حبات فلفل ملون
- كوب حمص مسلوق
- ملعقة صلصة طماطم
- ملح وفلفل
الطريقة:
1- اغسلي الفراخ وسوّيها نصف تسوية، يا إما تسلقيها يا إما تدخّليها الفرن.
2- في الوقت ده حضّري الصوص، قطّعي البصل والفلفل شرايح رفيعة، وشوّحيهم مع الثوم في الزيت والزبدة.
3- بعدين حطي عليهم عصير الطماطم والصلصة والحمص وسيبيهم شوية لحد ما يتسبكوا.
4- حطي الكسبرة المفرومة على الصوص وتبّليه بالملح والفلفل.
5- رصي الفراخ في صينية، وحطي عليها الصوص، ودخليها الفرن على درجة حرارة 120 لمدة 15 دقيقة.
6- قدمي الفراخ مع الصوص، وبالهنا والشفا.
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: فراخ بالحمص والصوص الاحمر
31.10.11 20:59
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى