- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
كباب السمك على الفحم
15.09.11 23:21
المقادير::--
ك سمك يصلح للشىتونه~4/1كوب زيت~ملح~فلفل~عصير الليمون~بصلة كبيرة مفرية ناعم~2ملعقة مستردة
الطريقة::--
1ينظف السمك ويقطع مكعبات متوسطة الحجم وتتبل القطع بالملح والفلفل وعصير الليمون والبصل والمستردة والزيت ويترك لفترة فى الثلاجة
2توضع المكعبات فى الاسياخ ويشوى الخليط على الفحم وتقلب الاسياخ حتى يحمر لونها مع رش السائل الباقى من خليط المكعبات على الاسياخ من وقت الى اخر
3تقدم ساخنه مع الارز وتجمل بترنشات الليمونالمقادير::--
ك سمك يصلح للشىتونه~4/1كوب زيت~ملح~فلفل~عصير الليمون~بصلة كبيرة مفرية ناعم~2ملعقة مستردة
الطريقة::--
1ينظف السمك ويقطع مكعبات متوسطة الحجم وتتبل القطع بالملح والفلفل وعصير الليمون والبصل والمستردة والزيت ويترك لفترة فى الثلاجة
2توضع المكعبات فى الاسياخ ويشوى الخليط على الفحم وتقلب الاسياخ حتى يحمر لونها مع رش السائل الباقى من خليط المكعبات على الاسياخ من وقت الى اخر
3تقدم ساخنه مع الارز وتجمل بترنشات الليمون
ك سمك يصلح للشىتونه~4/1كوب زيت~ملح~فلفل~عصير الليمون~بصلة كبيرة مفرية ناعم~2ملعقة مستردة
الطريقة::--
1ينظف السمك ويقطع مكعبات متوسطة الحجم وتتبل القطع بالملح والفلفل وعصير الليمون والبصل والمستردة والزيت ويترك لفترة فى الثلاجة
2توضع المكعبات فى الاسياخ ويشوى الخليط على الفحم وتقلب الاسياخ حتى يحمر لونها مع رش السائل الباقى من خليط المكعبات على الاسياخ من وقت الى اخر
3تقدم ساخنه مع الارز وتجمل بترنشات الليمونالمقادير::--
ك سمك يصلح للشىتونه~4/1كوب زيت~ملح~فلفل~عصير الليمون~بصلة كبيرة مفرية ناعم~2ملعقة مستردة
الطريقة::--
1ينظف السمك ويقطع مكعبات متوسطة الحجم وتتبل القطع بالملح والفلفل وعصير الليمون والبصل والمستردة والزيت ويترك لفترة فى الثلاجة
2توضع المكعبات فى الاسياخ ويشوى الخليط على الفحم وتقلب الاسياخ حتى يحمر لونها مع رش السائل الباقى من خليط المكعبات على الاسياخ من وقت الى اخر
3تقدم ساخنه مع الارز وتجمل بترنشات الليمون
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: كباب السمك على الفحم
16.09.11 11:04
جديده يا مريانه تسلم ايديكي
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: كباب السمك على الفحم
20.11.11 13:38
يسلم مرورككليوباترا كتب:جديده يا مريانه تسلم ايديكي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى