صفحة 1 من اصل 3 • 1, 2, 3 ![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
- أميرة تامراميره رائعه
- رقم عضويتك : 3285
عدد المساهمات : 335
الاوسمه :
العمل/الترفيه : التذكير بالله
هتطبخي اية اليوم
09.03.11 13:17
الموضوع دة مفيش حد مش بيعاني منه هو سؤال اطبخ اية النهاردة؟؟؟ سؤال محير كل يوم بسأله لنفسي
عايزين اميرات المنتدي كلهم ك ل وحدة تقولي هتطبخ اية النهاردة وطريقة طبخ الاكلة
عشان كلنا نستفيد ونجرب الاكلات المختلفة عشان نرتاح من السؤال ده
انا ان شاء الله هطبخ مكرونة اسباكتي بالصلصة
المقادير ؛كيلو مكرونة ,صلصة طماطم,وربع كوب زيت او سمنة حسب الرغبة,وشوية ملح وبهارات
الطريقة :تسلق المكرونة وتصفي وتشطف بالماء ,توضع الصلصة مع الزيت مع البهارات والملح علي النار لمدة دقيقة ثم توضع المكرونة
وتقلب جيدا وبالهناء والشفاء
عايزين اميرات المنتدي كلهم ك ل وحدة تقولي هتطبخ اية النهاردة وطريقة طبخ الاكلة
عشان كلنا نستفيد ونجرب الاكلات المختلفة عشان نرتاح من السؤال ده
انا ان شاء الله هطبخ مكرونة اسباكتي بالصلصة
المقادير ؛كيلو مكرونة ,صلصة طماطم,وربع كوب زيت او سمنة حسب الرغبة,وشوية ملح وبهارات
الطريقة :تسلق المكرونة وتصفي وتشطف بالماء ,توضع الصلصة مع الزيت مع البهارات والملح علي النار لمدة دقيقة ثم توضع المكرونة
وتقلب جيدا وبالهناء والشفاء
![I love you](/users/3314/37/50/74/smiles/814619.gif)
![I love you](/users/3314/37/50/74/smiles/814619.gif)
![I love you](/users/3314/37/50/74/smiles/814619.gif)
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: هتطبخي اية اليوم
09.03.11 13:23
حلوه الفكرة دى جدا
انا حعمل جمبرى كنت نزلت طريقته فى المنتدى هنا وده الموضوع
احلى جمبرى لاحلى اميرات
انا حعمل جمبرى كنت نزلت طريقته فى المنتدى هنا وده الموضوع
احلى جمبرى لاحلى اميرات
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: هتطبخي اية اليوم
09.03.11 14:29
فكره حلوه جدا جدا
- أميرة تامراميره رائعه
- رقم عضويتك : 3285
عدد المساهمات : 335
الاوسمه :
العمل/الترفيه : التذكير بالله
رد: هتطبخي اية اليوم
11.03.11 10:31
انا النهاردة مسافرة يعني هرتاح من الطبخ النهاردة
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: هتطبخي اية اليوم
11.03.11 12:03
كويس يوم راحة
انا بقى حعمل كبدة و رز
طريقة الكبدة بشوح بصل مع فلفل ألوان كويس لحد مايدبل و اكون مجهزه الكبده مع البهارات مع التوم اضيفهم على البصل والفلفل واقلبهم ولما تستوى الكبده اعصر عليها ليمون
احمر الرز واغرفه فى الاطباق واحط على الوش الكبده
وبالهنا والشفا
انا بقى حعمل كبدة و رز
طريقة الكبدة بشوح بصل مع فلفل ألوان كويس لحد مايدبل و اكون مجهزه الكبده مع البهارات مع التوم اضيفهم على البصل والفلفل واقلبهم ولما تستوى الكبده اعصر عليها ليمون
احمر الرز واغرفه فى الاطباق واحط على الوش الكبده
وبالهنا والشفا
- أميرة تامراميره رائعه
- رقم عضويتك : 3285
عدد المساهمات : 335
الاوسمه :
العمل/الترفيه : التذكير بالله
رد: هتطبخي اية اليوم
13.03.11 18:46
جميلة يافاطمة تسلم ايدك
انا لسة جاية من السفر امبارح ورحت عند اختي النهاردة
بس عملتلي مكرونة بالبشامل بس اية تحفة
انا لسة جاية من السفر امبارح ورحت عند اختي النهاردة
بس عملتلي مكرونة بالبشامل بس اية تحفة
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: هتطبخي اية اليوم
13.03.11 22:07
اناعملت انهارده كبسه
شوحت بصل وحطية عليه بهارات الكبسه وبعدين شوحت فيها اللحمه و حطيت صلصة و بعدين حطيت شوية ميه و قبل اللحمه ما تستوى بنص ساعه حطيت الرز الامريكى و زودت الميه وسبتها تستوى وكلناها بالهنا والشفا الحمد لله
شوحت بصل وحطية عليه بهارات الكبسه وبعدين شوحت فيها اللحمه و حطيت صلصة و بعدين حطيت شوية ميه و قبل اللحمه ما تستوى بنص ساعه حطيت الرز الامريكى و زودت الميه وسبتها تستوى وكلناها بالهنا والشفا الحمد لله
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: هتطبخي اية اليوم
16.03.11 9:46
فينك يا أميرة بطلتى تطبخى خالص ولا ايه شكلك خدتى على الدلع والراحه
وبعدين هو ما فيش هنا اميرات بتطبخ غيرنا
انا انهارده حعمل ان شاء الله كفتة بطاطس وطريقتها اهه كنت نزلتها قبل كده على المنتدى
كفتة البطاطس
وبعدين هو ما فيش هنا اميرات بتطبخ غيرنا
انا انهارده حعمل ان شاء الله كفتة بطاطس وطريقتها اهه كنت نزلتها قبل كده على المنتدى
كفتة البطاطس
- Dondon**اميره نشيطه
- رقم عضويتك : 10234
عدد المساهمات : 194
الاوسمه :
العمل/الترفيه : Mech.Engineer
رد: هتطبخي اية اليوم
16.03.11 13:36
حلو الموضوع ده اوي
بس انا ملاحظة ان المشاركات فيه قليلين اوي اوي
انا ان شاء الله حطبخ النهاردة مكرونة بالفراخ المشوية والمشروم
الطريقة :
1-سلق المكرونة اي شكل واصفيها على جنب
2-وبعدين اشوي الفراخ هي فراخ مخلية ومتبلاها من قبل كده واحطها على جنب عشان تبرد
3- وبعدين اشوح المشروم ومع بصل مقطع رفيع فى زيت زيتون
4- اقطع الفراخ شرايط عريضة شوية واحطها على المشروم والبصل وازود شوية ميه سخنة عشان يعمل صوص
5- اغطي عليهم ويعاد تسخينهم وقت التقديم
6- وفى كل طبق نحط المكرونة المسلوقة وعليها الفراخ بالمشروم والصوص
بصراحة الفكرة من اختراعي بس حلوة اوي ولذيذة
بس انا ملاحظة ان المشاركات فيه قليلين اوي اوي
انا ان شاء الله حطبخ النهاردة مكرونة بالفراخ المشوية والمشروم
الطريقة :
1-سلق المكرونة اي شكل واصفيها على جنب
2-وبعدين اشوي الفراخ هي فراخ مخلية ومتبلاها من قبل كده واحطها على جنب عشان تبرد
3- وبعدين اشوح المشروم ومع بصل مقطع رفيع فى زيت زيتون
4- اقطع الفراخ شرايط عريضة شوية واحطها على المشروم والبصل وازود شوية ميه سخنة عشان يعمل صوص
5- اغطي عليهم ويعاد تسخينهم وقت التقديم
6- وفى كل طبق نحط المكرونة المسلوقة وعليها الفراخ بالمشروم والصوص
بصراحة الفكرة من اختراعي بس حلوة اوي ولذيذة
- renoyaاميره جديده
- عدد المساهمات : 9
الاوسمه :
العمل/الترفيه : كلية تربيه طفوله
رد: هتطبخي اية اليوم
16.03.11 19:10
اكله جميله وسهله..مرسى ليكى
![:sunny: ☀](https://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/png/2600.png?v=2.2.7)
صفحة 1 من اصل 3 • 1, 2, 3 ![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى