- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
صينية السمك الفيليه
03.03.17 0:26
بسم الله
المكونات :
كيلو سمك فيليه
ملح -فلفل
يتبل السمك بالملح والفلفل ويرص فى الصينيه
الطبقه العلويه :
بقدونس - شبت - كسبره -
بصله متوسطه شرائح رفيعه
فلفل أحمر وأخضر شرائح رفيعه
2 ملعقه كبيره مايونيز
عصير 3 ليمونات
1 ملعقه صغيره مسترده
توم مهروس ناعم جدا
ملعقه صغيره جنزبيل فريش مفروم - وممكن ملعقه صغيره من البودر بس الفريش طعم تااااااانى
بابريكا - كركم -كسبره ناعمه -كمون ملعقه صغيره مما سبق
ويرش السمك بزيت زيتون
نخلى بالنايرش مش نغرقه زيت ونحطه فى الفرن لحد ما يستوى تقريبا 15 -20 دقيقه وتفتحى الشوايه
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى