بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 22 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 22 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
mishmisha2
mishmisha2
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 8771
عدد المساهمات : 1711
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه

" فراخ زي المطاعم بالظبط  Empty " فراخ زي المطاعم بالظبط

25.12.10 17:39
" فراخ زي المطاعم بالظبط
" فراخ زي المطاعم بالظبط  Chickenrosha


المقادير :

دجاجة متوسطة
ملح
دقيق

التتبيلة :

بصلة كبيرة شرائح
2فص توم كبير مقطع شرائح
نصف معلقة صغير ملح
فلفل أسود
بابريكا
شطة حسب الرغبة
علبة زبادي
نصف معلقة من الروزماري
عصير نصف ليمونة
2 ملعقة كاتشب ( ويفضل صوص الباربكيو)

الطريقة :

تغسل الدجاجة بالملح والدقيق وتقطع
نخلط مكونات التتبيلة مع بعضها ونضعها فوق الدجاج ونتركها في الخليط لمدة 24 ساعة أو 3 أيام
تخلصي من مكونات التتبيلة ولا تتركي عليها شيء واشويها على شواية كهربائية أو علي شبكة الفرن ويوضع أسفلها صينية بها ماء
واقلبيها كل ربع ساعة على جوانبها إلى أن تنضج بعد ساعة ونصف تقريباً علي فرن 160 ثم احضري قطعة فحم وضعيها على النار واتركيها على قطعة ورق فويل في وسط الدجاج وبها معلقة صغيرة جداً زيت ونغلق بسرعة ونتركها لمدة ربع ساعة وبالهنا والشفا .
منقووووول
avatar
ام يوسف
اميره ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :

" فراخ زي المطاعم بالظبط  Empty رد: " فراخ زي المطاعم بالظبط

15.01.11 20:30
تسلم ايدك
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

" فراخ زي المطاعم بالظبط  Empty رد: " فراخ زي المطاعم بالظبط

15.01.11 23:16
تسلم ايدك
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

" فراخ زي المطاعم بالظبط  Empty رد: " فراخ زي المطاعم بالظبط

15.01.11 23:42
تسلم ايديكى يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى