- emy ghanemاميره فضيه
- رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4032
الاوسمه :
طريقة عمل الفسيخ المصري
23.12.10 15:00
طريقة عمل الفسيخ المصري
تجيبي سمك بوري مصري ويكون معقول يعني الثلاث سمكات بوري يطلعوا حوالي كيلو وشوية ماشي
وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيمws وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودةلحد ما ينشفوا خالص
بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض
واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز
جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟
لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام
لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع
لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر وابقي من الاساس زودي الملح شويه
وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة
وعلى فكرة كدة انضف كتييييييييييييييييير من اللى بيتشرى من بره والله بجد وهيطلع حلو خالص ومش هتقرفى منه وهتبقى ضمناه ومش هيتعفن زى اللى بيبعوه ما بيعفنوه كتير ومش تعرفى بيبقوا حطينه فين دى طريقة انتى تقدرى تتحكمى فى ملحه وفى كل حاجة
بألف هنا يا حبايب قلبى واللى تعمله تقولى ايه رأيها
وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيمws وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودةلحد ما ينشفوا خالص
بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض
واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز
جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟
لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام
لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع
لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر وابقي من الاساس زودي الملح شويه
وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة
وعلى فكرة كدة انضف كتييييييييييييييييير من اللى بيتشرى من بره والله بجد وهيطلع حلو خالص ومش هتقرفى منه وهتبقى ضمناه ومش هيتعفن زى اللى بيبعوه ما بيعفنوه كتير ومش تعرفى بيبقوا حطينه فين دى طريقة انتى تقدرى تتحكمى فى ملحه وفى كل حاجة
بألف هنا يا حبايب قلبى واللى تعمله تقولى ايه رأيها
- mishmisha2اميره برونزيه
- رقم عضويتك : 8771
عدد المساهمات : 1711
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
23.12.10 15:15
هههههههههههههههه
فكرتيني باللذي مضي يا ايمي اصل ماما مره جربت تعمله وكانت نهايته سله المهملات ههههههههههههه
بس انا بحبه علي فكره بس اهم حاجه يبقي من عند حد مضمون
تسلمي يا ايمي يا حبيبتي
فكرتيني باللذي مضي يا ايمي اصل ماما مره جربت تعمله وكانت نهايته سله المهملات ههههههههههههه
بس انا بحبه علي فكره بس اهم حاجه يبقي من عند حد مضمون
تسلمي يا ايمي يا حبيبتي
- emy ghanemاميره فضيه
- رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4032
الاوسمه :
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
23.12.10 15:18
لالالالالالالالالالالا ده جميل مفيش مرة باظ مننا فى البيت ده بيبقى تحفة جربى وهتدعيلى
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
23.12.10 16:32
مصممه تجوعينى هههههههههه تسلم ايديكى يا قمر
- emy ghanemاميره فضيه
- رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4032
الاوسمه :
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
23.12.10 16:38
ههههههههههههههه يارب يخليكى يا كوكى يسلملى مرورك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى