بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 91 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 91 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

طريقه عمل خيار مخلل Empty طريقه عمل خيار مخلل

01.11.16 23:16
المكونات : خيار حجم متوسط ورفيع-فلفل اخضر شطه -خل -توم -ماء -ملح -كسبره خضره (اختيارى )
الطريقه:
يغسل الخيار جيدا وينغز بالسكينه من الجنب وتوضع الكسبره فى قاع البرطمان ويرص الخيار بالشكل اللى فى الصوره ويضع الفلفل الحامى وينغز بالسكينه وده بردو اختيارى بس طبعا بيدى ريحه وطعم جميل ونحط فصوص التوم سليمه
ويسقى بالمحلول الملحى انا استخدمت 4 كوب ماء ونص كوب خل وأربع ملاعق ملح صغيره ممكن تزودى حسب الرغبه وكمان نوع الملح ويغلق البرطمان جيدا ويترك يوم خارج التلاجه أو لحين تغير لون الخيار وبعد كده يوضع فى التلاجه ويتاكل تقريبا بعد يومين
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى