بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 21 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 21 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

 فراخ مشويه بالفرن Empty فراخ مشويه بالفرن

31.12.15 13:15

المقادير:

1 فرخه (4 قطع)
1 بصله كبيره
ملح-فلفل-زعتر ناشف-بهارات فراخ"جاهزه عند العطار"-روز مارى او بيسموه اكليل الجبل"من عند العطاربرضه"-واخيرا وليس اخرا ورق لورى



الطريقه:

1-بتاخدى الفرخه وتقطعيها 4 قطع وتغسليها كويس بماء ودقيق, وبعدين تحطي الفراخ ف مصفاه وتسيبيها تنزل المايه
2-تقطعى البصل ترنشات صغيره, وتحطى عليها الملح والفلفل والزعتر وبهارات الفراخ والروز مارى , وتدعكيهم بايدك خمس دقايق (( والدعك هو سر الوصفه))
3-تجيبى قطع الفراخ وتحشيها يالبصل من تحت الجلد , وتحطى بصل من فوقها وتحتها
4-تحضرى قطعه فويل"ورق قصدير او الومنيوم" وتحطى عليها شويه بصل من بتاعنا المتبل وحوالى 4 ورقات من ورق اللورى, وبعدين تحطى عليها الفراخ وتقفلى ورق الفويل باحكام
5-تدخليها الفرن "متوسط الحراره , على الرف اللى ف النص , وتسبيها حوالى ساعه الا ربع
6-بعد مرور الوقت تفتحى ورق الفويل, وتشغلى الشوايه عشان تحمر الوش
7-اما الخطوه الاخيره انك تجيبى قطعه صغيره من ورق الفويل وتحطى عليها شويه زيت صغيرين , وتغمسى فيها قطعه فحم ساخنه, وتحطيها بين قطع الفراخ, وتقفلى على الفراخ كويس جدا بورق الويل , عشان تاخد الطعم
وبس كده...... بس انتى ممكن كمان تقطعى تحت الفراخ بطاطس بتكون جميله برضه
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى