- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
صيادية بالصنوبر
18.10.10 22:31
المقادير::--
6ملاعق فيليه-نصف فنجان لوز وصنوبر محمر-نصف فنجان عصير ليمون-2فنجان ارز مغسول-2كيلو بصل مقطع شرائح رقيقة-نصف فنجان زيت نباتى-نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود-2ملعقة صغيرة ملح-نصف ملعقة صغيرة كركم-2ملعقة كبيرة كمون ناعم
طريقة التحضير::--
ضعى السمك فى صينيه واخلطى عصير الليمون مع الكمون والملح والفلفل الاسود واتركى السمك يتبل طوال الليل
سخنى الزيت فى طاسة التحمير واضيفى ثلث كمية البصل حتى يصبح اللون ذهبيا
انشلى البصل من الطاسه ودعيه جانبا
اخرجى السمك من التتبيلة وضعى الدقيق على السمك وشوحى السمك لمدة3دقائق حتى يتحول لونه الى الذهبى وضعى السمك جانبا
اضيفى باقى البصل فى قاع صينية واضيفى فوقه البصل المحمر ثم رصى السمك عليه
اخلطى الارز وملعقة الكمون والكركم وااملح والفلفل الاسود داخل صينيه مع التقليب ثم رصيه فوق السمك واضيفى ماء مغلى لتغطية الارز بمقدار سم وضعى الصينية على نار عالية ثم قللى درجة الحرارة الى متوسطة حتى ينضج الارز
ارفعى الصينية من النار وضعى عليها الصنوبر واللوز وقدميها
وبالهنا
غير منقووووووول
6ملاعق فيليه-نصف فنجان لوز وصنوبر محمر-نصف فنجان عصير ليمون-2فنجان ارز مغسول-2كيلو بصل مقطع شرائح رقيقة-نصف فنجان زيت نباتى-نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود-2ملعقة صغيرة ملح-نصف ملعقة صغيرة كركم-2ملعقة كبيرة كمون ناعم
طريقة التحضير::--
ضعى السمك فى صينيه واخلطى عصير الليمون مع الكمون والملح والفلفل الاسود واتركى السمك يتبل طوال الليل
سخنى الزيت فى طاسة التحمير واضيفى ثلث كمية البصل حتى يصبح اللون ذهبيا
انشلى البصل من الطاسه ودعيه جانبا
اخرجى السمك من التتبيلة وضعى الدقيق على السمك وشوحى السمك لمدة3دقائق حتى يتحول لونه الى الذهبى وضعى السمك جانبا
اضيفى باقى البصل فى قاع صينية واضيفى فوقه البصل المحمر ثم رصى السمك عليه
اخلطى الارز وملعقة الكمون والكركم وااملح والفلفل الاسود داخل صينيه مع التقليب ثم رصيه فوق السمك واضيفى ماء مغلى لتغطية الارز بمقدار سم وضعى الصينية على نار عالية ثم قللى درجة الحرارة الى متوسطة حتى ينضج الارز
ارفعى الصينية من النار وضعى عليها الصنوبر واللوز وقدميها
وبالهنا
غير منقووووووول
- smmmhاميره نشيطه
- رقم عضويتك : 4845
عدد المساهمات : 182
الاوسمه :
رد: صيادية بالصنوبر
19.10.10 1:55
تسلمي مارو
- نور محمد عبد السلاماميره برونزيه
- رقم عضويتك : 1203
عدد المساهمات : 1278
الاوسمه :
رد: صيادية بالصنوبر
19.10.10 2:27
جميل يا قلبي انا عاوزه حاجه ايس كريم وكده مشروبات
المره الجايه مش تنسيني اللوز وانتي عارفه ههههههههههه
وحشتيني يا ماريان اوي
المره الجايه مش تنسيني اللوز وانتي عارفه ههههههههههه
وحشتيني يا ماريان اوي
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: صيادية بالصنوبر
19.10.10 7:34
يسلم مرورك ياsmmmhياقلبى
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: صيادية بالصنوبر
19.10.10 7:38
من عينيا يااحلى نور فى الدنيا وانتى كمان صدقينى وحشتينى اوى اوى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى