- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
فراخ مشــــويه
29.04.13 14:07
فراخ مشــــويه
الطريقه:
3وراك
2بصله وسط
1جزرة وسط
2فلفل اخضر
1ليمون
التوابل:
معلقه صغيره كسبره مطحونه
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره كمون
ملعقه صغيره شمر
ملعقه صغيره قرفه
ملعقه صغيره زنجبيل
ملعقه صغيره حبة البركه
ملعقه صغيره حبهان
4ورقات لورى
ملعقه صغيره ينسون
ملح حسب الرغبه
الطريقه:
نحط التوابل كلها مع بعضها ونحط عليهم البصل بعد اما يتفرم فى الكبه ونقطع عليهم الجزر والفلفل والملح
وبعدين
نحط عليهم الوراك ودخلى التتبيله بين الجلد واللحم لمده لا تقل عن 7 ساعات
وبعدين ترصيهم على شبكة الفرن وتحطى تحتيهم صينيه فيها ميه وبعدين تسيبيهم
لحد ما يستوا وبعدين تولعى من فوق لحد ما يحمروا وتطلعيهم فى صينيه وتحطى
وسطهم قشرة بصل كبيره مغسوله وتحطى حته فحمه متولعه ونقدح حتة سمنه وبعدين
نحطها على الفحمه ون قفل عليها بغطا محكوم جدا وبعدين بالهنا والشفا
اترككم مع الصور
الطريقه:
3وراك
2بصله وسط
1جزرة وسط
2فلفل اخضر
1ليمون
التوابل:
معلقه صغيره كسبره مطحونه
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره كمون
ملعقه صغيره شمر
ملعقه صغيره قرفه
ملعقه صغيره زنجبيل
ملعقه صغيره حبة البركه
ملعقه صغيره حبهان
4ورقات لورى
ملعقه صغيره ينسون
ملح حسب الرغبه
الطريقه:
نحط التوابل كلها مع بعضها ونحط عليهم البصل بعد اما يتفرم فى الكبه ونقطع عليهم الجزر والفلفل والملح
وبعدين
نحط عليهم الوراك ودخلى التتبيله بين الجلد واللحم لمده لا تقل عن 7 ساعات
وبعدين ترصيهم على شبكة الفرن وتحطى تحتيهم صينيه فيها ميه وبعدين تسيبيهم
لحد ما يستوا وبعدين تولعى من فوق لحد ما يحمروا وتطلعيهم فى صينيه وتحطى
وسطهم قشرة بصل كبيره مغسوله وتحطى حته فحمه متولعه ونقدح حتة سمنه وبعدين
نحطها على الفحمه ون قفل عليها بغطا محكوم جدا وبعدين بالهنا والشفا
اترككم مع الصور
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى