بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 124 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 124 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

تورلي باللحمه و الخضار Empty تورلي باللحمه و الخضار

11.12.12 17:17
تورلي باللحمه و الخضار


المقادير:
2كيلو جرام خضراوات بطاطس جزر بسلة
- بصلة صغير الحجم
- فلفل
- كيلو جرام لحم أحمر مقطع مكعبات
- بصلة متوسطة مفرية
– 2 ملعقة كبيرة سمن

- ثوم
- ملح
– 2 كوب عصير طماطم
- كيلو لحمه

طريقة التحضير:
نحضر قدر ونضعه على نار هادئة ، ونضع السمن او لو هنستخدم الزبد نحط الزيت الأول ولما يسخن نضيف له الزبد ونضع البصله المفرومه حتى تدبل
ولما تتبدل نضيف اللحم حتى ينضج نصف نضج نضيف الخضار كله البصل والبطاطس والكوسة والفاصوليا والبسلة والجزر والفلفل الرومي ونشوحهم على نار متوسطة
وبعد ما يتشوح شويه نرفعه من على النار
يعني ما نتركه لحد ما يحمر الخضار لا بس تشويحة بسيطة، يعني تقليبتين واطفي عشان ياخد بس طعم وريحة السمن
نحضر طاجن او اى صينية فرن ونضع اللحم اولا وبعدين الخضار كله ونضيف عصير الطماطم والصلصة والبهارات والملح والفلفل وملعقة زبد صغيرة عالوجه ونضيف الشوربة
نغلفها بورق فويل ونحطها بالفرن نصف ساعه ثم تنزعى الفويل
وتتركى الوجه يحمر شويه
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى