- sara abd elmonemاميره رائعه
- عدد المساهمات : 422
الاوسمه :
دبابيس الدجاج بالصوص الحار
24.08.12 5:45
مكونات دبابيس الدجاج بالصوص الحار
- كيلو دبابيس دجاج
- 2 بصلة مبشورة
- 3 فصوص ثوم
- نصف كوب دقيق
- 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
- 3 ملاعق كبيرة خل
- 2 ملعقة كبيرة زنجبيل
- 2 ثمرة فلفل حار
- نصف كوب لبن
- ملح وفلفل أسود
- ملعقة كبيرة صويا صوص
- 2 ملعقة زيت زيتون
طريقة تحضر دبابيس الدجاج بالصوص الحار
1- تغسل دبابيس الدجاج جيدا بالماء والملح وتتبل بالبصل والخل والليمون والملح والفلفل الأسود وتترك في الثلاجة ليلة كاملة أو ثماني ساعات علي الأقل.
2- توضع دبابيس الدجاج في صينية ويضاف إليها الدقيق وتغطي بورق الألومنيوم وتوضع داخل الفرن لمدة 40 دقيقة.
3- يوضع الزبد في إناء ويضاف إليه البصل والثوم والفلفل الحار والزنجبيل والصويا صوص واللبن ويترك علي النار لمدة دقيقتين ويصب علي دبابيس الدجاج قبل التقديم مباشرة مع الأرز بالكاري.
وبالهنا والشفا
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: دبابيس الدجاج بالصوص الحار
24.08.12 10:21
الله شكلها تحفه بجد
تسلم ايديك
تسلم ايديك
- sara abd elmonemاميره رائعه
- عدد المساهمات : 422
الاوسمه :
رد: دبابيس الدجاج بالصوص الحار
24.08.12 18:59
تسلمي يا حبيبتي
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: دبابيس الدجاج بالصوص الحار
24.08.12 19:12
شكلها جامدده هجربها تسلم ايديكي
- sara abd elmonemاميره رائعه
- عدد المساهمات : 422
الاوسمه :
رد: دبابيس الدجاج بالصوص الحار
24.08.12 19:16
تسلمي يا قلبي
وبألف هنا وشفا يارب
:اسعدنى تواجدكم
وبألف هنا وشفا يارب
:اسعدنى تواجدكم
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى