- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
وصفه من تجربتي لعمل احلى كباب و ريش لحم ممكن تدوقيه فى حياتك
بصوا يا بنات
الول بنتبل اللحم و الريش عادى بالتوابل اللى احنا عايزينها ملح و فلفل اسود و اى توابل بتحبوها و البصل و زبادى و ليمون و تتساب مش اقل من ساعتين علشان تتشرب الخلطه كويس و بعدين نولع الفحم و نحط اللحم و الريش نسويها و نحط كمان طماطم على الفحم علشان تتشوى و لما اللحم تستوى و الطماطم تتشوي تتحط فى طبق واحد و تهرسي الطماطم المشويه على الكباب
و هى ديه سر الخلطه و بالهنا و الشفا
و دلوقتى بقي من وصفه مش تجربتي للريش الضانى
المقادير:
2 كيلو لحم ريش عصير ليمونتين كبيرتين1 ملعقة طعام ليمون أسود ناعم أو سماق1 ملعقة شاي ملح 1 ملعقة شاي فلفل أسود زيت نباتي
الطريقة :
- تغسل الريش ثم توضع في مصفاة وتترك مدة نصف ساعة لينزل ماؤها ثم توضع في طبق زجاج وترش بعصير الليمون وتتبل بالليمون الناعم أو السماق والملح والفلفل الأسود ويترك مدة 6 ساعات على الأقل أو يدخل الثلاجة ليلة قبل الاستعمال.- يشعل الفحم في الشواية ثم تغطى الشواية بالشبك المعد للشواء أو الشواية الكهربائية . - ترفع قطع الريش من وعاء النقع وترص على صينية ثم تدهن بالزيت بالفرشاة.- تشوى القطع على الفحم وتقلب على الوجه الآخر ثم تقدم مع سلطة خضراء أو سلطة طحينة والخبز العربي .
بصوا يا بنات
الول بنتبل اللحم و الريش عادى بالتوابل اللى احنا عايزينها ملح و فلفل اسود و اى توابل بتحبوها و البصل و زبادى و ليمون و تتساب مش اقل من ساعتين علشان تتشرب الخلطه كويس و بعدين نولع الفحم و نحط اللحم و الريش نسويها و نحط كمان طماطم على الفحم علشان تتشوى و لما اللحم تستوى و الطماطم تتشوي تتحط فى طبق واحد و تهرسي الطماطم المشويه على الكباب
و هى ديه سر الخلطه و بالهنا و الشفا
و دلوقتى بقي من وصفه مش تجربتي للريش الضانى
المقادير:
2 كيلو لحم ريش عصير ليمونتين كبيرتين1 ملعقة طعام ليمون أسود ناعم أو سماق1 ملعقة شاي ملح 1 ملعقة شاي فلفل أسود زيت نباتي
الطريقة :
- تغسل الريش ثم توضع في مصفاة وتترك مدة نصف ساعة لينزل ماؤها ثم توضع في طبق زجاج وترش بعصير الليمون وتتبل بالليمون الناعم أو السماق والملح والفلفل الأسود ويترك مدة 6 ساعات على الأقل أو يدخل الثلاجة ليلة قبل الاستعمال.- يشعل الفحم في الشواية ثم تغطى الشواية بالشبك المعد للشواء أو الشواية الكهربائية . - ترفع قطع الريش من وعاء النقع وترص على صينية ثم تدهن بالزيت بالفرشاة.- تشوى القطع على الفحم وتقلب على الوجه الآخر ثم تقدم مع سلطة خضراء أو سلطة طحينة والخبز العربي .
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
اموت انا فى الريش
هههههههههههههههه
تسلم الايادى ياتوته ياجميله
هههههههههههههههه
تسلم الايادى ياتوته ياجميله
- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
تحفة
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
بالهنا و الشفا يا اميرات
نورتونى
نورتونى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى