- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
تقطيع ورق الكرنب بطريقه جديده و سهله و محشي الكرنب بالصور
بصراحه يا بنات انا دايما بقطع الكرنب الاول و اغسله و بعدين اسلقه و لقيت الطريقه الجديده ديه قلت اوريهالكم
المقـــادير :
حبة ملفوف
كاسين رز مصري
كزبره مفروومه
بصل مفروم
طماط شرايح +بصل حلقــات
حبتين مــاجي
زيت زيتون
ثوم
فلفل حار
فلفل اسود
صلصه
,,,,
الطريقه :
اول شي ياحبيباتي طريقة الملفوف تشيلين القلب بدون ماتقطعينه ولاشي
وتدخلينه الفريز لمدة يوم او متى مابغيتي تستخدمينه
وبعدين تحطينه بموويه حاره لين تذوب الله يعينكم على ريحته>>متعقده
بتلاحظين انه يتفكك بسهوله معك وتتحكمين بتقطيعه ..
لحين نجي للحشوه :
نسلق الرز شوي بس
البصل المفروم+كزبره ملعقتين زيت زيتون ملح + فلفل اسود وملعقتين صلصه
واهم شي شرايح الطماط والبصل بجاع الجدر ,,
ونبداء نحشي الملفوف ~~
تلاحظين انه سهل مره تتحكمين فيه
وبعد ماننتهي نكون مقطعين الثوم والفلفل شرايح ونصفها فوق
وصلنا لطريقة السقـــو وما ادراك ما السقووو
حبتين ماجي يذوب بكاس ماء حار
ونصبه على الملفووف ونتركه خمس دقايق على النار
هذي الخطوه مهمه عشان مايتلاصق ويخرب عليك ,,
ونحظر السقو الثاني هذا نحطه بعد الخمس دقايق
وهو ملعقتين صلصه + ملح +فنجان زيت زيتون + كاس ماء
ونصبه على المحبــوووب
نغطيه بقصدير ونتركه على نار هاديه
حوالي ساعه الا ربع وكل ماطول الوقت احسن
واخيـــــــرآآ خلصنــا ,,
بصراحه يا بنات انا دايما بقطع الكرنب الاول و اغسله و بعدين اسلقه و لقيت الطريقه الجديده ديه قلت اوريهالكم
المقـــادير :
حبة ملفوف
كاسين رز مصري
كزبره مفروومه
بصل مفروم
طماط شرايح +بصل حلقــات
حبتين مــاجي
زيت زيتون
ثوم
فلفل حار
فلفل اسود
صلصه
,,,,
الطريقه :
اول شي ياحبيباتي طريقة الملفوف تشيلين القلب بدون ماتقطعينه ولاشي
وتدخلينه الفريز لمدة يوم او متى مابغيتي تستخدمينه
وبعدين تحطينه بموويه حاره لين تذوب الله يعينكم على ريحته>>متعقده
بتلاحظين انه يتفكك بسهوله معك وتتحكمين بتقطيعه ..
لحين نجي للحشوه :
نسلق الرز شوي بس
البصل المفروم+كزبره ملعقتين زيت زيتون ملح + فلفل اسود وملعقتين صلصه
واهم شي شرايح الطماط والبصل بجاع الجدر ,,
ونبداء نحشي الملفوف ~~
تلاحظين انه سهل مره تتحكمين فيه
وبعد ماننتهي نكون مقطعين الثوم والفلفل شرايح ونصفها فوق
وصلنا لطريقة السقـــو وما ادراك ما السقووو
حبتين ماجي يذوب بكاس ماء حار
ونصبه على الملفووف ونتركه خمس دقايق على النار
هذي الخطوه مهمه عشان مايتلاصق ويخرب عليك ,,
ونحظر السقو الثاني هذا نحطه بعد الخمس دقايق
وهو ملعقتين صلصه + ملح +فنجان زيت زيتون + كاس ماء
ونصبه على المحبــوووب
نغطيه بقصدير ونتركه على نار هاديه
حوالي ساعه الا ربع وكل ماطول الوقت احسن
واخيـــــــرآآ خلصنــا ,,
- sweetmanngaاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 5636
عدد المساهمات : 1288
الاوسمه :
yammmmy 7elw awi bas ana m3ndesh sabr laf el ma7shy dah 3andy sabr fe aklo bas
- manyenshالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 10508
عدد المساهمات : 4364
الاوسمه :
طريقه جديده هعملها ان شاء الله
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
sweetmannga كتب:yammmmy 7elw awi bas ana m3ndesh sabr laf el ma7shy dah 3andy sabr fe aklo bas
ههههههههههه فعلا محتاج صبر رهيييييييييييييييب و اسهل حاجه اكله
نورتيني يا قمر
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
manyensh كتب:طريقه جديده هعملها ان شاء الله
فعلا الطريقه جديده عليا انا كمان و عجبتنى اوى
نورتيني يا قمر
- henaaاميره نشيطه
- عدد المساهمات : 268
الاوسمه :
العمل/الترفيه : ربة منزل
انا ما بحبش اعملة بس علشان حكاية التقطيع مش اى سبب تانى ححاول اشترى كرنبة و اجرب طريقتك بعد ما شفت الصورة شجعتينى فعلا
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
;)
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
تسلم ايديكى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى