- elmog elhadyاميره جديده
- عدد المساهمات : 37
الاوسمه :
تبولة بشكل تااااني
07.08.10 2:06
المقادير
نصف كيلو برغل مغسول ومنقوع لمدة ربع ساعة
4 حبات خيار مقطعة مكعبات
5 ملاعق كبيره نعناع مفروم
3ملاعق جرجير مفروم
نصف حزمة بقدونس مفروم
3 ملاعق كبيرة حبق طازج ومفروم
5 حبات طماطم صغير جدا (بيبي طماطم)مقطعة الى نصفين
ملعقة اكل ملح حسب الذوق
ملعقة فلفل اسودمطحون حسب الذوق
عصير ليمونه حامضة
نصف كاس زيت زيتون
----------------------------------------
الطريقة:
يصفى البرغل جداا من الماء ويوضع في وعاء زجاجي ويتبل بقيل من الملح والفلفل
اضيفي الخيار والبقدونس والنعناع والحبق والطماطم وقلبي المكونات جيداا ,, اضيفي عصير الليمونة الحامضة وزيت الزيتون ,, وباقي الملح والفلفل ,,وقلبي جيداا,, ضيعيها في صحن التقديم وجميلهابشرائح الليمون ,, وعليكم بالعافية ,, :cherry: :cherry:
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: تبولة بشكل تااااني
07.08.10 4:58
- فريسكااااميره حيويه
- رقم عضويتك : 2226
عدد المساهمات : 129
الاوسمه :
رد: تبولة بشكل تااااني
07.08.10 7:56
يسلمووووووووووووو
بس سؤال هو ايه الحبق بعد اذنك يعنى؟
بس سؤال هو ايه الحبق بعد اذنك يعنى؟
- elmog elhadyاميره جديده
- عدد المساهمات : 37
الاوسمه :
رد: تبولة بشكل تااااني
22.08.10 1:51
تسلموا يا قمرات ,, فريسكا الجميلة معلش اني اتأخرت في ردي عليكي واعذوروني لو اتأخرت علي حد فالرد لاني النت فيه مشكلة عندي مع صفحة الجروب مش بعرف دايمن ادخل بسهولة واوقات كتير ببقي مشغولة,, بصي يا قمر الحبق هو الريحان والافضل طبعا انه يكون فريش
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى