بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 112 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 112 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
lovelyeve
lovelyeve
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه

برام الارز المعمر باللحم في الفرن Empty برام الارز المعمر باللحم في الفرن

12.11.11 0:18
بسم الله



برام الارز المعمر باللحم في الفرن 38532018617432480185411





المقادير
لحم مسلوق
شوربة لحم
كوب و نصف لبن ( حليب )
كوبين و نصف ارز منقوع ساعة
ملعقتين زبدة
ملعقة قشطة للوجه

الطريقه

بعد ما سلقنا اللحم بالطريقة بتاعتنا
نبتدي نجهز البرام
نحط قطع اللحم في قاع البرام
نصفي الارز المنقوع تماما من المية و نقلبه بقطعة الزبدةو بعد كدة نحطه فوق اللحم
ننزل باالبن عليه و نكمل شوربة لحد ما نغطي الارز تماما ( كاننا هنفلفله )
و نحط قطعة القشطة على الوجه عشان تخليه محمر و يجنن كدة
نكون مسخنين الفرن جداااااااااااااااااااااا و نحط البرام في صينية و ندخله الفرن و اول ما نلاقيه اتشرب السوائل و الوجه اتحمر نقطيه و نرجعه الفرن مرة تانية لحد ما نتاكد ان الارز استوى تماما
و بالف مليون هنا و شفا


منقول
avatar
نفرتيتي
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :

برام الارز المعمر باللحم في الفرن Empty رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن

12.11.11 0:19
تسلم ايديك
الواحد جاع

بارك الله فيك
lovelyeve
lovelyeve
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه

برام الارز المعمر باللحم في الفرن Empty رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن

12.11.11 0:32
:نورتونى :
sweetmannga
sweetmannga
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 5636
عدد المساهمات : 1288
الاوسمه :

برام الارز المعمر باللحم في الفرن Empty رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن

12.11.11 0:38
wooow gw3tennnnny tslm edddk
lovelyeve
lovelyeve
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه

برام الارز المعمر باللحم في الفرن Empty رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن

12.11.11 0:53
:نورتونى :
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى