- lovelyeveاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه
برام الارز المعمر باللحم في الفرن
12.11.11 0:18
لحم مسلوق
شوربة لحم
كوب و نصف لبن ( حليب )
كوبين و نصف ارز منقوع ساعة
ملعقتين زبدة
ملعقة قشطة للوجه
بعد ما سلقنا اللحم بالطريقة بتاعتنا
نبتدي نجهز البرام
نحط قطع اللحم في قاع البرام
نصفي الارز المنقوع تماما من المية و نقلبه بقطعة الزبدةو بعد كدة نحطه فوق اللحم
ننزل باالبن عليه و نكمل شوربة لحد ما نغطي الارز تماما ( كاننا هنفلفله )
و نحط قطعة القشطة على الوجه عشان تخليه محمر و يجنن كدة
نكون مسخنين الفرن جداااااااااااااااااااااا و نحط البرام في صينية و ندخله الفرن و اول ما نلاقيه اتشرب السوائل و الوجه اتحمر نقطيه و نرجعه الفرن مرة تانية لحد ما نتاكد ان الارز استوى تماما
و بالف مليون هنا و شفا
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن
12.11.11 0:19
تسلم ايديك
الواحد جاع
الواحد جاع
- lovelyeveاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه
رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن
12.11.11 0:32
:نورتونى :
- sweetmanngaاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 5636
عدد المساهمات : 1288
الاوسمه :
رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن
12.11.11 0:38
wooow gw3tennnnny tslm edddk
- lovelyeveاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه
رد: برام الارز المعمر باللحم في الفرن
12.11.11 0:53
:نورتونى :
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى