- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
سمك مشوى بالفلفل الحار
16.09.11 11:59
المقادير::--
نص ك سمك بورى~ملعقة كمون~ملح~فلفل~1ثمرة بطاطس شيبسى~عصير ليمون~ترنشات ليمون~ربطة كرفس مفرى~ثوم مفرى~نص كوب فلفل اخضر حامى مفرى ناعم
الطريقة::„„
1تغسل السمكه جيدا وتجفف بقطعه قماش
2تحشى السمكه بخليط من الكرفس المفرى والفلفل والثوم والليمون والتوابل والكمون وتغطى بترنشات الليمون والبطاطس الشيبسى
3توضع فى صاج مدهون بالزيت وتوضع فى الفرن حتى يحمر لونها
4ترش خلطة الزيت والليمون والخل والكمون والثوم والتوابل والملح على السمكه
5يعاد الصاج مرة اخرى الى الفرن لمدة5دقائق حتى تتشرب السائل وتقدم فى سرفيس
نص ك سمك بورى~ملعقة كمون~ملح~فلفل~1ثمرة بطاطس شيبسى~عصير ليمون~ترنشات ليمون~ربطة كرفس مفرى~ثوم مفرى~نص كوب فلفل اخضر حامى مفرى ناعم
الطريقة::„„
1تغسل السمكه جيدا وتجفف بقطعه قماش
2تحشى السمكه بخليط من الكرفس المفرى والفلفل والثوم والليمون والتوابل والكمون وتغطى بترنشات الليمون والبطاطس الشيبسى
3توضع فى صاج مدهون بالزيت وتوضع فى الفرن حتى يحمر لونها
4ترش خلطة الزيت والليمون والخل والكمون والثوم والتوابل والملح على السمكه
5يعاد الصاج مرة اخرى الى الفرن لمدة5دقائق حتى تتشرب السائل وتقدم فى سرفيس
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى