- veta 5mمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5205
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
كفتة الجمبرى
19.05.11 16:43
المقادير : كيلو جمبري/ 2 بصلة متوسطة/ 1 كوب ارز مغسول ومنقوع لمدة ساعتين/ثوم مفروم بقدونس,شبت,كزبرة,ملح,فلفل اسود,فلفل حار,قليل من الزعتر,حبهان مطحون,ملعقة صغيرة قرفة ,ليمونة طريقة التحضير والطهى: ---------------------------------- 1]نطحن الارز اولا ومعه التوابل 2]نفرم الجمبرى مع الخضرة والبصل والثوم بالكية وبعد ذلك نضيف عليهم عصير الليمونة 3]نخلط الارز المطحون مع التوابل الى الجمبرى المفروم مع اليصل والثوم والخضرة ونعجنهم مع بعض جيدا الى ان يصبح القوام متجانس ويسهل تشكيله 4]نشكل من هذا الخليط كرات او اصابع ثم ندحرجها فى دقيق ونرصها فى طبق حتى الانتهاء من الكمية 5]نقوم بتحمير الكفتة فى درجة حرارة عالية على ان يكون تحمير غزير 6]تفدم الكفتة مع ارز بالكارى وسلطة خضراء وبالهنا والشفا
- monaalunaaاميره فضيه
- رقم عضويتك : 18255
عدد المساهمات : 3879
الاوسمه :
رد: كفتة الجمبرى
19.05.11 16:48
شكلها جامد تسلم ايدك
- veta 5mمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5205
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
رد: كفتة الجمبرى
19.05.11 23:33
تسلمى يا منمن بجد تحفة عن تجربة وميرسى على ذوقك
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: كفتة الجمبرى
19.05.11 23:42
بحبها اوى اوى تسلم ايديكى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى