- ام جنة وفرحةاميره رائعه
- عدد المساهمات : 353
الاوسمه :
العمل/الترفيه : حاصلة علي بكالوريوس تمريض
تخزين الكوساللمحشي
17.05.11 2:12
السلام عليكم دورت عليها كتير جدا كل اللي لاقيته تجميد الكوسا وليس تخزينها هتقولولي ايه الفرق اقوللكو ان التجميد بيكون للكوسا المقطعة ومسلوقة نصف سليق مسبقا وهذه الطريقة لاتنفع في عمل المحشي الي ان وجدتها في موقع سوري هما عندهم هناك حاجة اسمها بيت المونا بيخزنوا فيه اشياء كثيرة للاستخدام طوال العام منها الكوسا وطريقتها سهلة جدا هتجيبي الكوسة تحفريها وتملائها بملح خشن وليس ناعم وتوقفيها في صينية وتغطي الصينية غطاء خفيف وتعرضيها للشمس 7 ايام الي ان يجف تماما اما عند الاستخدام تتركيها في الماء من المساء وحتي الصباح حتي يزول الملح كله وبعدين تحشيها عادي انا جربت التجفيف بس لسة مجربتش احشيها .................اتمني ان يعجبكم ولا تنسو التقييم
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: تخزين الكوساللمحشي
17.05.11 2:58
تسلم ايدك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى