- monaalunaaاميره فضيه
- رقم عضويتك : 18255
عدد المساهمات : 3879
الاوسمه :
طريقة الكواااارع وفته الكوارع
15.05.11 12:32
الكواااارع وفته الكوارع
ده شكل الكوارع مقطعه ولسه مغسولة وبصراحه انا بجبها نظيفه جاهزة
بغسلها بدقيق وملح للاحتياط
بضع التوابل التاليه
2عود قرفه(دارسين)
ورق لورا
قرنفل(مسمار)
فلفل اسود
ملح
جنزبيل ناعم رشه خفيفه
بصله مقطعه اربعه
الطريقه
نضع الحله على نار بداخلها ماء لحد الغليان وبعدين نضيف الكوارع اوالمقادم مع كل التوابل السابقه
تترك على النااااااار حوالى من ساعتين الى ثلاثه ساعات حسب الحجم
تعالو نجهز الفته
انا بحمس العيش البلدى المقطع مع ملعقه سمنه بلدى و2 فص ثوم مهروس تتحمس اما على النار او فى الفرن
وبعدين نسخن الطاسه ونضع فيها ملعقه سمنه وبعدين الثوم مع رشه خفيفه كسبره ناعمه
حتى يحمر الثوم وبعدين نضيف 2 ملعقه خل وبعده كده نضيف الطماطم المعصوره حوالى حبتين
حتى تتسبك
ناخد 2 ملعقه من الصلصه نضفها على العيش المحمص ونقلبهاااااا وبعدين نضيف شوربه الكوااااارع
نغطيها ونتركها جانبا لمده بسيطه حتى يتشرب العيش من الشربه
ونغطى طبق الفته بالارز الابيض
وباقى الصلصه مع شويه شوربه(كبشه فقط)نغليها مع بعض ونضفها فوق الارز
الكوارع طبعا استوت كويس علشان تكون لذيذه نطلعها من الشوربه ونصفيها وبعدين نحمرها
فى 2 ملعقه سمنه بلدى
وده شكلها النهااائى يا رب تعجبكم
يالة يا اميرات اعملوا الكوارع لازواجكم وقيموني عشان الكوارع حلوة للرجالة
ده شكل الكوارع مقطعه ولسه مغسولة وبصراحه انا بجبها نظيفه جاهزة
بغسلها بدقيق وملح للاحتياط
بضع التوابل التاليه
2عود قرفه(دارسين)
ورق لورا
قرنفل(مسمار)
فلفل اسود
ملح
جنزبيل ناعم رشه خفيفه
بصله مقطعه اربعه
الطريقه
نضع الحله على نار بداخلها ماء لحد الغليان وبعدين نضيف الكوارع اوالمقادم مع كل التوابل السابقه
تترك على النااااااار حوالى من ساعتين الى ثلاثه ساعات حسب الحجم
تعالو نجهز الفته
انا بحمس العيش البلدى المقطع مع ملعقه سمنه بلدى و2 فص ثوم مهروس تتحمس اما على النار او فى الفرن
وبعدين نسخن الطاسه ونضع فيها ملعقه سمنه وبعدين الثوم مع رشه خفيفه كسبره ناعمه
حتى يحمر الثوم وبعدين نضيف 2 ملعقه خل وبعده كده نضيف الطماطم المعصوره حوالى حبتين
حتى تتسبك
ناخد 2 ملعقه من الصلصه نضفها على العيش المحمص ونقلبهاااااا وبعدين نضيف شوربه الكوااااارع
نغطيها ونتركها جانبا لمده بسيطه حتى يتشرب العيش من الشربه
ونغطى طبق الفته بالارز الابيض
وباقى الصلصه مع شويه شوربه(كبشه فقط)نغليها مع بعض ونضفها فوق الارز
الكوارع طبعا استوت كويس علشان تكون لذيذه نطلعها من الشوربه ونصفيها وبعدين نحمرها
فى 2 ملعقه سمنه بلدى
وده شكلها النهااائى يا رب تعجبكم
يالة يا اميرات اعملوا الكوارع لازواجكم وقيموني عشان الكوارع حلوة للرجالة
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: طريقة الكواااارع وفته الكوارع
20.05.11 1:46
ههههههههههههههههههههههه جامده حلوه للرجاله ولينا بردوا للظوافر والبشره ههههههههههههههه اشمعنا احنا بس بجد حلوه وناس كتير مش بتعرف تعملها تم التقييم طبعا مع انك جوعتينى ههههههههههههه
- monaalunaaاميره فضيه
- رقم عضويتك : 18255
عدد المساهمات : 3879
الاوسمه :
رد: طريقة الكواااارع وفته الكوارع
20.05.11 13:11
هههههههههههههههه من صغري اسمع انها حلوة للرجالة وماما كانت بتقولي كوليها عشان تشدلك عضمك
- roro25285مشرفه عامه
- رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist
رد: طريقة الكواااارع وفته الكوارع
20.05.11 21:20
- veta 5mمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5205
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
رد: طريقة الكواااارع وفته الكوارع
21.05.11 0:21
الصراحة فتحتى نفسى تخيلى انا عمرى ما اكلتها ونفسى اجرب واكلها بس مش لاقية حد يشجعنى بس احوال اعملها بس ايه رايك لو اتحطت فى الفرن بعد دهنها بالسمن مش تبقى ماسكة نفسها شوية وناشفة لك تحياتى وجزاك الله خيرا
- monaalunaaاميره فضيه
- رقم عضويتك : 18255
عدد المساهمات : 3879
الاوسمه :
رد: طريقة الكواااارع وفته الكوارع
22.05.11 0:51
بصراحة مجربتهاش في الفرن يا ميرفت بس ممكن تنفع طبعا وتبقي صحية انا بصراحة بسلقها بس مش بحمرها
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى