- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
باستا بالتشيلي (المكرونه اللذيذه الحراقه)
10.01.11 21:18
باستا بالتشيلي
الطريقة
نسلق الباستا بماء وماجي وبودرة التشيلي
على النار ربيان + ثوم + طماطم مقطع الى قطع صغيرة
+ماجي واوريقانو
ونتركهم يتسبكو
بعدها نضيف نصف كاس قشطة خفق+نصف كوب جبنة بارميزان مبشورة
ونضيف الباستا بعد تصفيتها من الماء وتقلب وتقدم
لذيذة جداً
منقول
الطريقة
نسلق الباستا بماء وماجي وبودرة التشيلي
على النار ربيان + ثوم + طماطم مقطع الى قطع صغيرة
+ماجي واوريقانو
ونتركهم يتسبكو
بعدها نضيف نصف كاس قشطة خفق+نصف كوب جبنة بارميزان مبشورة
ونضيف الباستا بعد تصفيتها من الماء وتقلب وتقدم
لذيذة جداً
منقول
- oshyfepsاميره جديده
- عدد المساهمات : 12
الاوسمه :
رد: باستا بالتشيلي (المكرونه اللذيذه الحراقه)
10.01.11 21:41
تسلم إيدك يا قمر بس فييين المقادييير ؟؟؟
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: باستا بالتشيلي (المكرونه اللذيذه الحراقه)
10.01.11 22:15
موجوده فى الطريقه يا اميرة
و اهلا بيكي معانا
و اهلا بيكي معانا
- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
رد: باستا بالتشيلي (المكرونه اللذيذه الحراقه)
18.01.11 14:50
تسلم ايدك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى