- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
مكدوس باذنجان
03.03.17 16:10
المقادير:
باذنجان رومى صغير-فلفل احمر مطحون-ملح-زيت زيتون-ثوم مطحون-جوز مقطع قطع صغيرة جدا
الطريقة:
*:05:اختارى الباذنجان الصغير وانزعى عنه الراس.
*:05:ضعى الباذنجان فى وعاء بعد تنظيفه واغلى الباذنجان لمدة 10دقائق ثم صفى الباذنجان جيدا من الماء واحدثى فيه شق من الجانب.
*:05:اخلطى المقادير وهى الثوم المطحون والملح والفلفل الاحمر والجوز.
*:05:ضعى قليلا من الخلطة داخل كل حبة باذنجان ورصى الباذنجان فى وعاء زجاجى الى ان تنتهى الكمية كلها.
*:05:صبى الزيت فى المرطبان دون اضافة اى شئ اخر.
*:05:غطى المرطبان ويترك لمدة ثلاثة اسابيع وبعدها تستطيعى ان تاكلى من المكدوس.
باذنجان رومى صغير-فلفل احمر مطحون-ملح-زيت زيتون-ثوم مطحون-جوز مقطع قطع صغيرة جدا
الطريقة:
*:05:اختارى الباذنجان الصغير وانزعى عنه الراس.
*:05:ضعى الباذنجان فى وعاء بعد تنظيفه واغلى الباذنجان لمدة 10دقائق ثم صفى الباذنجان جيدا من الماء واحدثى فيه شق من الجانب.
*:05:اخلطى المقادير وهى الثوم المطحون والملح والفلفل الاحمر والجوز.
*:05:ضعى قليلا من الخلطة داخل كل حبة باذنجان ورصى الباذنجان فى وعاء زجاجى الى ان تنتهى الكمية كلها.
*:05:صبى الزيت فى المرطبان دون اضافة اى شئ اخر.
*:05:غطى المرطبان ويترك لمدة ثلاثة اسابيع وبعدها تستطيعى ان تاكلى من المكدوس.
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى