بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 47 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 47 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

الكفتة المشوية على الفحم Empty الكفتة المشوية على الفحم

31.10.16 23:42

المكونات 1ك لحم احمر من الفخده عجالى او لحمه من عن الجملى<<الرقبه الجملى>> عليها 100جم دهن خفيف لوي
س ثمين وتفرم وشين عند الجزار بصله كبيره مبشوره ملح فلفل اسم
الطريقه ابشرى البصله عل اللحمه والملح والفلفل السمر وتدعك جيدا ثم تترك لمده ساعه على رف الثلاجه ولو عايزها بالطريقه التركى ضعى بقونس وفلفل اخضر ولو بتحبى ببهارت بس انا بحبها اكتر من غير بهارت ديه الكفته ولو عاوزها طرب لفى عليه منديل طرب ضانى بعد ما تصبعيها على السيخ لو عندك شوايه فحم حمى شويه فحم على النار ثم ضعيه فى الشوايه مع باقى الفحم واتركيه ليشبط الفحم مع بعضه ثم وزعى الفحم بالتساوى على الشاويه وكسريه بحيث يكون كل قطعه فحم مولعه مثل الخرى ابدائى بوضع السيخ على النار اول مالونها يغير اقلبى على الوجه الىبعده السيخ به 4 اوجه يعنى مش تسويه على وش وبعدين تقلبى على الوش الثانى كده الحمه استويت من وش فاول ما تقلبى هتقع منك لكن كل ما تغيرشويه لونها حركيها على الوش الى بعده لحد ما تخلصى الاربع اوجه وبع كده باحتك هى مش بتاخد من5 الى7 دقائق فقط اه خلى بالك من مساف الى بين اللحمه والفحم حوالى15 الى 20
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى