بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 136 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 136 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

دجاج مشوي بالزبادي Empty دجاج مشوي بالزبادي

24.07.16 22:51

بسم الله
المكونات : فراخ - 2 م .ص ملح - 1 م.ص فلفل اسود -حبهان - 1 علبة زبادى - م. ك صويا صوص -بصل متوسطه - ا م .ص ببريكا-ربع ملعقه صغيره قرفه - ربع ملعقه صغيره جنزبيل بودر عصير ليمون كبيييييييره
خلى بالك مش تزودى الجنزبيل او القرفه عن كده انا بس عايزه ريحه مش أكتر وممكن تستغنى عنهم لو مش بتحبيهم
المكونات دى لفرخه واحده

الطريقه : تغسل الفراخ جيدا بدقيق الذره والملح
وتقسم الفرخه من الخلف
نضرب المكونات السابقه فى الخلاط حتى تصير متجانسه ومفيهاش ولا فتفوته نضع التتبيله على الفراخ بين الجلد واللحم وعلى الفرخه من بره يعنى نغطيها كويس ونسيبها فى التلاجه تقريبا يوم كامل

التسويه : نشيل التتبيله اللى تحت الجلد ونرص الفراخ فى صينيه ونغطيها بورق فويل كويس ونحطها فى فرن مسخن على درجة حراره 220 ونسيبها وياريت منزودش ميه علشان الفراخ تستوى فى التتبيله بتاعتها نتركها تقريبا ساعه وبعد كده نشيل الورق علشان الوش يتحمر
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى