بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 44 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 44 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

اسباجتى بالجمبرى  Empty اسباجتى بالجمبرى

11.06.16 19:48
المقادير
كيس مكرونة اسباجتي نصف كيلو
كيلو جمبرى ((من الى يحبه البك ))
حزمة كرفس
نصف راس ثوم
الطريقة
قشرى الجمبرى واغسيلية
اسلقى المكرونه ثلاثة ارباع سلقة يعنى ما تسويهاش جامد وصفيها واغسليها
قشري الثوم واغسلي الكرفس وخرطية ودقية مع الثوم وضيفي ملح وكمون وشطة وفلفل اسمر
وبعدين هاتي الحجات الي دقيتيها وحطيها في الحلة وبعدين حطي عليها معلقتين زبدة ومعلقة زيت وشوحيهم
اسقطي عليهم الجمبري وشوحيه معاهم بس متحرقيهوش يعني كدة حوال كام دقيقة لغاية ما تحسي ان الجمبري استوى
اسقطي عليه المكرونة قلبيهم مع بعض
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى