- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
لحم النعام بالبصل
29.04.13 14:15
~~~
لحم نعام مقطع شرائح طوليه
بصل جوانح
فلفل اخضر وملون شرائح
ملح فلفل وبهارات
ومعلقة خل ونصف ليمونه
ومعلقة سمنه ومعلقة زيت
~~
يشوح البصل ثم توضح اللحمة الشرائح
والتوابل والخل واليمون وتتشوح وبعدين اهدى النار واغطىحتى تنزل ميتها
وكل ماتحتاج ماء احط لها
وقبل ربع ساعه احط الفلفل الاخضر والملون ان وجدوالملح
ولما تستوى وتشرب ميتها اقفل
~~
عملت معاها
أرز بالخضار
~~
جزرة وبطاطس صغيرين
واقطعهم قطع صغيرة
حفنة بسله
يتم تشويحهم فى معلقة سمنه ومعلقة زيت
وبعدين نضيف الماء ومكعب ماجى
واتركهم تغلى قليلا
وبعدين نضيف الرز المنقوع والمغسول
ونضيف الملح ورشة فلفل اسود
ويتم تسويته كالمعتاد
~~
لحم نعام مقطع شرائح طوليه
بصل جوانح
فلفل اخضر وملون شرائح
ملح فلفل وبهارات
ومعلقة خل ونصف ليمونه
ومعلقة سمنه ومعلقة زيت
~~
يشوح البصل ثم توضح اللحمة الشرائح
والتوابل والخل واليمون وتتشوح وبعدين اهدى النار واغطىحتى تنزل ميتها
وكل ماتحتاج ماء احط لها
وقبل ربع ساعه احط الفلفل الاخضر والملون ان وجدوالملح
ولما تستوى وتشرب ميتها اقفل
~~
عملت معاها
أرز بالخضار
~~
جزرة وبطاطس صغيرين
واقطعهم قطع صغيرة
حفنة بسله
يتم تشويحهم فى معلقة سمنه ومعلقة زيت
وبعدين نضيف الماء ومكعب ماجى
واتركهم تغلى قليلا
وبعدين نضيف الرز المنقوع والمغسول
ونضيف الملح ورشة فلفل اسود
ويتم تسويته كالمعتاد
~~
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى