- nodaaاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 5588
عدد المساهمات : 1581
الاوسمه :
جلاش بيتزا
05.10.10 21:02
هعملكم النهاردة جلاش بيتزا سريع وخفيف وحلو جدا مع انى زعلانة منكم عشان محدش جرب الشاورمة وقلى رايه ايه فيها لكن معلش خليها علية المرة دى
انطلاق ياهوانم وصفات كليوباترا
المقادير
لفة جلاش / زيتون اسود واخضر مخلى ومقطع / لانشون مقطع مربعات ضغيرة / جبنة رومى مقطعة مربعات صغيرة / معلقتين صلصة طماطم / زبدة / بيضة / كوب لبن / فلفل اخضررومى او حامى حسب رغبتك
الطريقة
هنجيب صينية مستطيلة وندهنها زبدة ونحط وحدة جلاش ونحط عليها زبدة وهكذا لحد مانكون حطينه نص لفة الجلاش ف الصينية وبينهم زبدة بعدين هنجيب الصلصة ونفردها ع اخرطبقة وبعدين نحط الزيتون واللانشون والجبنة الرومى والفلفل وبعدين نحط باقى الجلاش وبين كل طبقة والتانية زبدة ونحط ع الوش شوية زبدة محترمين كده وندخلها الفرن ولمانحس انها ابتدت تستوى نحط البيضة ف كوب لبن مع شوية فلفل اسود وذرة ملح صغيرة جدا لان الحشو كله حادق خدى بالك ونصبها ع الصينية وندخلها تانى الفرن تكمل سواها وبالهنا والشفا
ممكن تديها كمان لولادك فى المدرسة الصبح هيحبوها اوى لانها خفيفة
مستنية التجربة ورايكم فيها ايه متعملوش معايا زى الشاورمة وتطنشونى لحسن انتو حريين
انطلاق ياهوانم وصفات كليوباترا
المقادير
لفة جلاش / زيتون اسود واخضر مخلى ومقطع / لانشون مقطع مربعات ضغيرة / جبنة رومى مقطعة مربعات صغيرة / معلقتين صلصة طماطم / زبدة / بيضة / كوب لبن / فلفل اخضررومى او حامى حسب رغبتك
الطريقة
هنجيب صينية مستطيلة وندهنها زبدة ونحط وحدة جلاش ونحط عليها زبدة وهكذا لحد مانكون حطينه نص لفة الجلاش ف الصينية وبينهم زبدة بعدين هنجيب الصلصة ونفردها ع اخرطبقة وبعدين نحط الزيتون واللانشون والجبنة الرومى والفلفل وبعدين نحط باقى الجلاش وبين كل طبقة والتانية زبدة ونحط ع الوش شوية زبدة محترمين كده وندخلها الفرن ولمانحس انها ابتدت تستوى نحط البيضة ف كوب لبن مع شوية فلفل اسود وذرة ملح صغيرة جدا لان الحشو كله حادق خدى بالك ونصبها ع الصينية وندخلها تانى الفرن تكمل سواها وبالهنا والشفا
ممكن تديها كمان لولادك فى المدرسة الصبح هيحبوها اوى لانها خفيفة
مستنية التجربة ورايكم فيها ايه متعملوش معايا زى الشاورمة وتطنشونى لحسن انتو حريين
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: جلاش بيتزا
06.10.10 1:57
ديه انا عارفاهه جامده جدااااااااااااااااااااا يا نودا بجد تحفه وبنات كتير متعرفهاش اسلم ايديكى يارب الكسل والمدارس بس لازم هعمل الاشاوما
تسلم ايديكى يا قمر
تسلم ايديكى يا قمر
- east pearlاميره جديده
- عدد المساهمات : 15
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبة
رد: جلاش بيتزا
06.10.10 12:48
تسلم ايديكي يا نودااااااااااا
- a.l.y.a.aاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 10196
عدد المساهمات : 1070
الاوسمه :
رد: جلاش بيتزا
22.02.11 20:41
يا نودا يا جامد ايه الحاجات الحلوه دى
ان شاء الله هعملها وادعيلك انا بتعلم والله كل الجديد منكم
وبتطلع حاجات جميله وبتعجب كل اللى بيكلوها عندى
ان شاء الله هعملها وادعيلك انا بتعلم والله كل الجديد منكم
وبتطلع حاجات جميله وبتعجب كل اللى بيكلوها عندى
- Dondon**اميره نشيطه
- رقم عضويتك : 10234
عدد المساهمات : 194
الاوسمه :
العمل/الترفيه : Mech.Engineer
رد: جلاش بيتزا
23.02.11 18:59
نودا بجد حلوة اوي اوي جزاك الله خيرا
انا اصلا زهقت من كل الاكل وماليش تقل اوي علي جلاش باللحمة المفرومة بس بجد
طريقتك وهمييييييييييييييييييييييييييييية وحلوة اوي
تسلم ايديكي ياجميلة
بس سؤال لوحبيت اعملها على الغدا يبقي جمبها ايه ولا شوية سلاطات وخلاص ؟؟؟
حلوة حلوة حلووووووووووووة
انا اصلا زهقت من كل الاكل وماليش تقل اوي علي جلاش باللحمة المفرومة بس بجد
طريقتك وهمييييييييييييييييييييييييييييية وحلوة اوي
تسلم ايديكي ياجميلة
بس سؤال لوحبيت اعملها على الغدا يبقي جمبها ايه ولا شوية سلاطات وخلاص ؟؟؟
حلوة حلوة حلووووووووووووة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى