- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
مخلل الفلفل المحشي
24.11.12 2:43
مخلل الفلفل المحشي
المقادير
150 جرام جبن فالبريسو
2 ملعقة كبيرة فلفل أحمر حلو مفروم ناعم
2 ملعقة كبيرة فلفل أخضر حلو مفروم ناعم
3 فص ثوم مهروس
2 ملعقة كبيرة زيتون أسود مفروم
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر مفروم
2 قرن فلفل حار مفروم
الطريقه
1. في طبق ضعي جبن فالبريسو، الفلفل الأحمر الحلو، الفلفل الأخضر الحلو، الثوم، الزيتون الأسود، الزيتون الأخضر والفلفل الحار، قلبي ليختلط جيدا.
2. اغسلي قرون الفلفل، انزعي الرأس، انزعي البذور، اغسليها من الداخل جيدا.
3. جففي داخل القرون بورق المطبخ.
4. احشي القرون بخليط الجبن، ضعيها في طبق عميق، اغمريها بزيت الزيتون، ضعيها بالثلاجة لعدة ساعات، قدميه مع الخبز.
المقادير
150 جرام جبن فالبريسو
2 ملعقة كبيرة فلفل أحمر حلو مفروم ناعم
2 ملعقة كبيرة فلفل أخضر حلو مفروم ناعم
3 فص ثوم مهروس
2 ملعقة كبيرة زيتون أسود مفروم
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر مفروم
2 قرن فلفل حار مفروم
الطريقه
1. في طبق ضعي جبن فالبريسو، الفلفل الأحمر الحلو، الفلفل الأخضر الحلو، الثوم، الزيتون الأسود، الزيتون الأخضر والفلفل الحار، قلبي ليختلط جيدا.
2. اغسلي قرون الفلفل، انزعي الرأس، انزعي البذور، اغسليها من الداخل جيدا.
3. جففي داخل القرون بورق المطبخ.
4. احشي القرون بخليط الجبن، ضعيها في طبق عميق، اغمريها بزيت الزيتون، ضعيها بالثلاجة لعدة ساعات، قدميه مع الخبز.
- oshi410مشرفه قسم الاعمال اليدويه
- رقم عضويتك : 1470
عدد المساهمات : 9776
الاوسمه :
رد: مخلل الفلفل المحشي
24.11.12 13:18
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: مخلل الفلفل المحشي
24.11.12 14:36
شكله طعمه جميل بس انا اول مره اسمع عن الجبنه دى الى يعرفها يقولى طعمها قريب من اى جبنه لانى فى الغالب مش حلاقيها هنا
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: مخلل الفلفل المحشي
25.11.12 1:37
بصراحه انا مش عارفاها بس لاقيت على النت
ده شكلها
فالبريسو جبنة فيتا فرنسية
ده شكلها
فالبريسو جبنة فيتا فرنسية
- فاطمة الزهراءاميره فضيه
- رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :
رد: مخلل الفلفل المحشي
25.11.12 10:32
ممكن اشوفها فى فتح الله نفرتيتى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى