صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2 ![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
04.03.12 0:25
معايا هنا هتعرفي معلومات جديدة تخص مطبخك واكلاتك ووصفاتك خليكي معايا هتعرفي كل جديد في عالم المطبخ من معلومات نصائح وصفات
فقط علي كليوباترا ..............
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معلومة اليوم
لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.
عند شواء لحم البرغر، لاتضغط على اللحمة أثناء الشواء لأنه بذلك يؤدي إلى خسارة العصارة الموجودة فيها وتصبح قاسية وجافة
لتحكم أكثر بسلق الخضار ضع الخضار في مصفاة ومن ثم إسلقها في قدر فيه ماء مغلي ومملح بهذه الطريقة يمكن رفع الخضار من الماء المغلي مرة واحدة
انتظروا الباقي ..................
فقط علي كليوباترا ..............
![بحبكم](/users/3314/37/50/74/smiles/934861.gif)
![بحبكم](/users/3314/37/50/74/smiles/934861.gif)
![بحبكم](/users/3314/37/50/74/smiles/934861.gif)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معلومة اليوم
لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.
عند شواء لحم البرغر، لاتضغط على اللحمة أثناء الشواء لأنه بذلك يؤدي إلى خسارة العصارة الموجودة فيها وتصبح قاسية وجافة
لتحكم أكثر بسلق الخضار ضع الخضار في مصفاة ومن ثم إسلقها في قدر فيه ماء مغلي ومملح بهذه الطريقة يمكن رفع الخضار من الماء المغلي مرة واحدة
انتظروا الباقي ..................
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
04.03.12 1:19
يا جامد يا رونه بحب اوي المواضيع اللي بتبقي معلومات علي االماشي كل يوم معلومه نزيد فيها ثقافتنا يارب يخليكي لينا يارب بجد فكره روعه ![كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك 294981](https://2img.net/u/3314/37/50/74/smiles/294981.gif)
![كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك 294981](https://2img.net/u/3314/37/50/74/smiles/294981.gif)
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
04.03.12 1:22
ويخليكي ليا ياكوكي
احنا تحت الطلب اي حاجة نحن فالخدمة
احنا تحت الطلب اي حاجة نحن فالخدمة
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
04.03.12 1:29
اول مره اسمع المعلومه ديه
لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.
تسلم ايديك يا قمر على المعلومات القيمه
لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.
تسلم ايديك يا قمر على المعلومات القيمه
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
04.03.12 1:36
اهو الحمد لله بنقول حاجة مفيدة ولسا اللي جاي احلي
نورتي ياقمر
![Smile](/users/3314/37/50/74/smiles/650269930.gif)
نورتي ياقمر
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
05.03.12 17:42
لنزع قشرة اللوز بسهولة ينقع اللوز بالماء الساخن لمدة 10 دقائق تقريبا، وبعدها يقشر اللوز بسهولة. لاتدع اللوز يغلي بالماء لأنه بذلك يخسر طعمه
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
05.03.12 20:38
والدتى بتعمل كده علطول
![جزاكى الله خيرا](/users/3314/37/50/74/smiles/569333.gif)
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
05.03.12 21:33
نورتي ياقمر
انا فعلا عارفاها المعلومة دي من زمان
انا فعلا عارفاها المعلومة دي من زمان
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
08.03.12 17:39
عند أحتراق الطعام
ارفعي( وعاء الطهى ) من على النار مباشرة واغمسيها فى ماء بارد حتى لايحمل طعم الشياط الى الأجزاء السليمة..هذا لو بقى شئ سليم..
ثم يتم نقل الطعام السليم فى وعاء آخر وتستكمل عملية النضج.
ارفعي( وعاء الطهى ) من على النار مباشرة واغمسيها فى ماء بارد حتى لايحمل طعم الشياط الى الأجزاء السليمة..هذا لو بقى شئ سليم..
ثم يتم نقل الطعام السليم فى وعاء آخر وتستكمل عملية النضج.
- Ranoshaa mohamedالاميرات المتميزات
- رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :
رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك
12.03.12 17:57
لتخفيف الروائح عند سلق كلا من الملفوف والقرنبيط، أضف قليلاً من الخل إلى ماء الطهي
للثوم المشوي ضع قليل من زيت الزيتون على رأس الثوم الكامل ورشة ملح وفلفل أسود ثم يلف بورق الألمنيوم نشوي بالفرن لمدة ساعة على درجة حرارة 177
للثوم المشوي ضع قليل من زيت الزيتون على رأس الثوم الكامل ورشة ملح وفلفل أسود ثم يلف بورق الألمنيوم نشوي بالفرن لمدة ساعة على درجة حرارة 177
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2 ![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
![الصفحة التالية](https://2img.net/i/fa/modernbb/arrow_left.png)
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى