بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 32 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 32 زائر

لا أحد


اذهب الى الأسفل
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

04.03.12 0:25
معايا هنا هتعرفي معلومات جديدة تخص مطبخك واكلاتك ووصفاتك خليكي معايا هتعرفي كل جديد في عالم المطبخ من معلومات نصائح وصفات
فقط علي كليوباترا ..............

بحبكم بحبكم بحبكم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معلومة اليوم
لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.

عند شواء لحم البرغر، لاتضغط على اللحمة أثناء الشواء لأنه بذلك يؤدي إلى خسارة العصارة الموجودة فيها وتصبح قاسية وجافة

لتحكم أكثر بسلق الخضار ضع الخضار في مصفاة ومن ثم إسلقها في قدر فيه ماء مغلي ومملح بهذه الطريقة يمكن رفع الخضار من الماء المغلي مرة واحدة

انتظروا الباقي ..................
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

04.03.12 1:19
يا جامد يا رونه بحب اوي المواضيع اللي بتبقي معلومات علي االماشي كل يوم معلومه نزيد فيها ثقافتنا يارب يخليكي لينا يارب بجد فكره روعه كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  294981
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

04.03.12 1:22
ويخليكي ليا ياكوكي
احنا تحت الطلب اي حاجة نحن فالخدمة
avatar
نفرتيتي
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

04.03.12 1:29
اول مره اسمع المعلومه ديه

لسلق زهرة القرنبيط ضف قليل من الحليب إلى الماء المغلي مع رشة ملح وسكر للحفاظ على لونه الأبيض. بعد الطبخ مباشرة تبرد في ماء وثلج لوقف الطبخ.


تسلم ايديك يا قمر على المعلومات القيمه
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

04.03.12 1:36
اهو الحمد لله بنقول حاجة مفيدة ولسا اللي جاي احلي Smile
نورتي ياقمر
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

05.03.12 17:42
لنزع قشرة اللوز بسهولة ينقع اللوز بالماء الساخن لمدة 10 دقائق تقريبا، وبعدها يقشر اللوز بسهولة. لاتدع اللوز يغلي بالماء لأنه بذلك يخسر طعمه
avatar
نفرتيتي
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

05.03.12 20:38
والدتى بتعمل كده علطول
جزاكى الله خيرا
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

05.03.12 21:33
نورتي ياقمر
انا فعلا عارفاها المعلومة دي من زمان
Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

08.03.12 17:39
عند أحتراق الطعام

ارفعي( وعاء الطهى ) من على النار مباشرة واغمسيها فى ماء بارد حتى لايحمل طعم الشياط الى الأجزاء السليمة..هذا لو بقى شئ سليم..
ثم يتم نقل الطعام السليم فى وعاء آخر وتستكمل عملية النضج.

Ranoshaa mohamed
Ranoshaa mohamed
الاميرات المتميزات
رقم عضويتك : 4652
عدد المساهمات : 2679
الاوسمه :

كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك  Empty رد: كل يوم معلومة مفيدة لأكلاتك

12.03.12 17:57
لتخفيف الروائح عند سلق كلا من الملفوف والقرنبيط، أضف قليلاً من الخل إلى ماء الطهي

للثوم المشوي ضع قليل من زيت الزيتون على رأس الثوم الكامل ورشة ملح وفلفل أسود ثم يلف بورق الألمنيوم نشوي بالفرن لمدة ساعة على درجة حرارة 177
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى