- ام يوسفاميره ماسيه
- رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10284
الاوسمه :
طريقة طهى الاخطبوط(الخلطبيطة) على طريقتى الخاصة
09.01.12 16:26
المقادير :
1kg من الأخطبوط
الطماطم الطازجة
البصل
1 رأس ثوم
1 غصن الزعتر
طريقة التحضير :
يشوح البصل فى زيت الزيتون ثم يضاف الثوم المطحون ثم الطماطم المقطعة ناعمة والبهارات ثم يضاف عود الزعتر والاخطبوط المقطع والملح ونحكم الغطاء ونهدئ النار حتى النضج يمكن ان تحتاجى لاضافة الماء
ثم يقدم مع الارز الابيض.
ملاحظات :
[ 1 ] خذ الأخطبوط المجمدة لتجنب إعداد طويل عن أعمال التنظيف ،
[
1kg من الأخطبوط
الطماطم الطازجة
البصل
1 رأس ثوم
1 غصن الزعتر
طريقة التحضير :
يشوح البصل فى زيت الزيتون ثم يضاف الثوم المطحون ثم الطماطم المقطعة ناعمة والبهارات ثم يضاف عود الزعتر والاخطبوط المقطع والملح ونحكم الغطاء ونهدئ النار حتى النضج يمكن ان تحتاجى لاضافة الماء
ثم يقدم مع الارز الابيض.
ملاحظات :
[ 1 ] خذ الأخطبوط المجمدة لتجنب إعداد طويل عن أعمال التنظيف ،
[
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: طريقة طهى الاخطبوط(الخلطبيطة) على طريقتى الخاصة
14.01.12 3:32
لا بجد ده الاخطبوط ده بيتاكل انا مش متصوراه صعب اوي ههههههههههههههههه انا لا يمكن عن العيال ما كلت ههههههههههههههه تسلمي لينا يا رب بتفرجينا علي الجديد ربنا يبارك لك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى