- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
كوارع بالطريقة المغربيه
10.11.11 16:55
كوارع بالطريقة المغربيه
المقادير:
واحد كارع بقرى متقطع
كوب حمص ناشف (حمص طهى)
كوب زبيب من النوع الكبير
أربع فصوص ثوم مفروم
نصف كوب خضرة مفرومة: بقدونس و كزبرةبصلتين مفرومتين
بهارات: ملح وفلفل وجوزة الطيب وجنزبيل وبابريكا وكركم وثوم بودرة
ماء وزيت زيتون (ملعقة صغيرة من كل بهار)
الطريقة:
فى آنية الضغط نسخن القليل من زيت الزيتون، ونشوح البصل والثوم والكوارع والخضرة والتوابل. نضيف الماء إلى أن يغطى الكوارع ثم نغطى آنية الضغط ونتركهم تنضج 30 دقيقة نفتح ونضيف الحمص، ثم نقفل ثانية ونطهيهم 40 دقيقة ثانية حتى تقل الصلصة ثم نضيف الزبيب 5 دقائق إلى الصوص قبل التقديم.
المقادير:
واحد كارع بقرى متقطع
كوب حمص ناشف (حمص طهى)
كوب زبيب من النوع الكبير
أربع فصوص ثوم مفروم
نصف كوب خضرة مفرومة: بقدونس و كزبرةبصلتين مفرومتين
بهارات: ملح وفلفل وجوزة الطيب وجنزبيل وبابريكا وكركم وثوم بودرة
ماء وزيت زيتون (ملعقة صغيرة من كل بهار)
الطريقة:
فى آنية الضغط نسخن القليل من زيت الزيتون، ونشوح البصل والثوم والكوارع والخضرة والتوابل. نضيف الماء إلى أن يغطى الكوارع ثم نغطى آنية الضغط ونتركهم تنضج 30 دقيقة نفتح ونضيف الحمص، ثم نقفل ثانية ونطهيهم 40 دقيقة ثانية حتى تقل الصلصة ثم نضيف الزبيب 5 دقائق إلى الصوص قبل التقديم.
- مانويلا ابو يمناميره جديده
- عدد المساهمات : 7
الاوسمه :
رد: كوارع بالطريقة المغربيه
21.12.11 20:08
والله هى كده نوع من التغيير
- نفرتيتيملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18492
الاوسمه :
رد: كوارع بالطريقة المغربيه
21.12.11 22:25
يارب تعجبك يا قمر
نورتيني
نورتيني
- شريكة العمراميره برونزيه
- رقم عضويتك : 26697
عدد المساهمات : 1636
الاوسمه :
رد: كوارع بالطريقة المغربيه
22.12.11 23:26
والله انا جعت ماما لو عرفت انك السبب هتديكي جايزة
ميرسي ليكي وتسلم ايديكي
ميرسي ليكي وتسلم ايديكي
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: كوارع بالطريقة المغربيه
20.04.13 15:31
تسلم ايديكى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى