- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم
21.09.11 21:32
المقادير::„„
فراخ مخليه~4/1ك لحمه مفرومة~بصلة مفرومة~4/1ك سجق~ملح~فلفل~بخار~بقسماط
الطريقة::„„
1يقشر السجق من القشرة الخارجيه وتخلط جيدت مع اللحمه المفرومة والبصل المفروم والملح والفلفل والبهار وملعقة البقسماط وتخلط جميعا جيدا
2يرش على قطع الفراخ المخليه ملح وفلفل ثم تحشى بالخلطة السابقة وتلف بطريقة اسطوانيه وتوضع فى ورق حرارى
3توضع اسطوانات الفراخ فى طبق حرارى وتزج فى الفرن حتى تنضج وتحمر
فراخ مخليه~4/1ك لحمه مفرومة~بصلة مفرومة~4/1ك سجق~ملح~فلفل~بخار~بقسماط
الطريقة::„„
1يقشر السجق من القشرة الخارجيه وتخلط جيدت مع اللحمه المفرومة والبصل المفروم والملح والفلفل والبهار وملعقة البقسماط وتخلط جميعا جيدا
2يرش على قطع الفراخ المخليه ملح وفلفل ثم تحشى بالخلطة السابقة وتلف بطريقة اسطوانيه وتوضع فى ورق حرارى
3توضع اسطوانات الفراخ فى طبق حرارى وتزج فى الفرن حتى تنضج وتحمر
- كليوباتراملكه المنتدى
- رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
رد: فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم
21.09.11 22:13
حركات جامده واكلات جديده تسلمي يا مريانه يا قمر
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم
21.11.11 14:29
يسلم مرورك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى