- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
فراخ مشوية بالثوم
16.09.11 12:15
المقادير::„„
فراخ صغيرة الحجم تفتح من الظهر~عصير ليمون~خل ابيض~ثوم مفرى ناعم~ملح~فلفل~بهارات~زيت ذرة~بقدونس مفرى
الطريقة::„„
1بعد غسل الفراخ تتبل بالليمون والزيت والثوم والملح والبهار ويوضع فى الثلاجه لمدة3ساعات
2تشوى على نار هادئة او فحم من آن لاخر وترش بالتتبيلة المتبقيه على الجهتين حتى تنضج
3ترش بقليل من الثوم الممزوج بالزيت والملح والبهار وتتركةعلى النار لمدة5دقائق وتقدم ساخنه مع الأرز
فراخ صغيرة الحجم تفتح من الظهر~عصير ليمون~خل ابيض~ثوم مفرى ناعم~ملح~فلفل~بهارات~زيت ذرة~بقدونس مفرى
الطريقة::„„
1بعد غسل الفراخ تتبل بالليمون والزيت والثوم والملح والبهار ويوضع فى الثلاجه لمدة3ساعات
2تشوى على نار هادئة او فحم من آن لاخر وترش بالتتبيلة المتبقيه على الجهتين حتى تنضج
3ترش بقليل من الثوم الممزوج بالزيت والملح والبهار وتتركةعلى النار لمدة5دقائق وتقدم ساخنه مع الأرز
- روانمشرفه عامه
- رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11079
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
رد: فراخ مشوية بالثوم
18.09.11 16:25
- oshi410مشرفه قسم الاعمال اليدويه
- رقم عضويتك : 1470
عدد المساهمات : 9776
الاوسمه :
رد: فراخ مشوية بالثوم
18.09.11 16:49
اممممممممممممممممممم تحفة انا بموت فى المشويات
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: فراخ مشوية بالثوم
20.11.11 15:07
يسلم مروركروان كتب:
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: فراخ مشوية بالثوم
20.11.11 15:08
يسلم مروركoshi410 كتب:اممممممممممممممممممم تحفة انا بموت فى المشويات
- lovelyeveاميره برونزيه
- رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه
رد: فراخ مشوية بالثوم
20.11.11 17:56
ايه الطعامه دي تسلم ايديكي انا بموت فى الفراخ المشويه
- فتاة الاحزانمشرفه قسم الشعر
- رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6860
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
رد: فراخ مشوية بالثوم
20.11.11 22:44
يسلم مرورك ياقمر
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى