بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 3 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 3 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


اذهب الى الأسفل
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

10.05.11 19:56
تقييم المساهمة: 100% (4)
الكيكه دى سهله وجميله جدا يابنات انا دايما اعملها وبتعجب اى حد يدوقها الاطفال والكبار  من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 745356


عشان كده قلت اجيبهالكم  من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 877226 وان شاء الله تعجبكم  من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 934861



 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 122806

مقادير الكيكه العاديه

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 904167 5 بيضات
2 كوب دقيق
1 و ربع كوب سكر
نص كوب حليب
نص كوب زيت
بيكنج بودر
فانيليا


ودى مقادير تانيه للكيكه
 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 53540 بيضتين
2 كوب دقيق
1 ونص كوب سكر
1 كوب حليب
نص كوب زيت
فانيليا
بيكنج بودر


او اى مقادير انتى بتعملى ىيها الكيكه


المقادير دى بتكفى لعمل صنيتين اتنين قطر الواحده من 25 ل 30 سم



كميه من السكر لعمل الكراميل حوالى 4 معالق كبيره للصنيه الواحده

2 او 3 تفاحات


 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 50789

نجيب السكر بتاع الكراميل ونرشه فى الصنيه


[img][url=https://servimg.com/view/14570939/1570] من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Immag010

و نضعها على نار متوسطه لحد مالسكر يدوب ويبقى كراميل بس تشيليه وهو لونه برتقالى كده اوعى تسيبيه لحد مايغمق لحسن يمرر


 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Immag011[/url]


بعدين تجيبى التفاح وتقشريه وتقطعيه اربع وكل ربع تقطعيه شرايح رفيعه بس مش رفيعه قوى
ترصى الشرايح فى الصينيه على شكل دايره ترصيها كده على اطراف الصينيه بحيث يكون رأس التفاحه لجدار الصينيه والطرف ناحية الداخل واحده جنب التانيه لحد ماتكملى الصينيه
حتعملى طبقه واحده من التفاح


 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Immag012

بعدين تعملى الكيكه
طريقة الكيكه نضيف البيض مع السكر والفانيليا ونضربهم بالمضرب لحد ماتهيش بس مش حتهيش قوى زى الكيكه الاسفنيه وتبقى تقيله لما نرفع بالمضرب ونعمل خط على الوش يختفى بشويش وبعدين نضيف الدقيق والبيكنج بودر شويه بشويه ونقلب بعدين نضيف الحليب والزيت شويه بشويه ونقلب
نصب الكيكه على التفاح ونراعى اننا نحط نص مقدار الكيكه بس والنص التانى فى الصينيه التانيه او من البدايه تعملى الكيكه بنص مقادرها


[url=https://servimg.com/view/14570939/1573] من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Immag013[/url]

ندخلها الفرن على درجة حراره 180 لمدة 35 دقيقه

ولما تطلع تمشى على اطراف الصينيه بالسكينه وبعدين نقلب الكيكه

وبالهنا والشفا الى تجربها تقولى


الصوره النهائيه دوخت انزلها مش راضيه تنزل مش عارفه ايه حكايتها بس ان شاء الله حجرب انزلها تانى


وماتنسوش التقييم




ممكن النص التانى من عجينة الكيكه تضيفى عليه زبيب وتقلبيه معاها وتدخليها الفرن وتبقى كيكه بالزبيب روعه

او تضيفى عليه زبيب مع قطع من قشر البرتقال بعد ماتبشرى الطبقه الخارجيه من القشره وتقطعيها قطع صغيره 1سم فى 1سم



 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 41935


عدل سابقا من قبل فاطمة الزهراء في 19.05.11 18:30 عدل 1 مرات
roro25285
roro25285
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5061
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

10.05.11 20:22
تسلم ايدك
تم التقيم ياقمر
 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل 569333
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

11.05.11 20:12
تسلميلى يارب ياقمر
avatar
emy ghanem
اميره فضيه
رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4032
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

11.05.11 20:40
ياجامد يا بطوط يا جامد ميه ميه ولازم اجربها
تسلم ايدك وهقيملك من عيونى ياسكر
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

11.05.11 20:42
تسلمى انتى يا احلى ايمى ربنا يبارك فيكى يارب
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 84033
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

11.05.11 23:11
تحفه تسلم ايديكى يا قمر
avatar
هاميس
اميره جديده
عدد المساهمات : 17
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

11.05.11 23:24
يعنى كده يبقى الكراميل تحت وفوقيه التفاح وبعدين عليهم الكيكه ونحطهم فى الفرن وتسلم ايدك يا قمر
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

12.05.11 13:00
بالظبط كده ياهاميس ولما بتطلع بتقلبيها فبيكون الوش هو الى عليه الكراميل والتفاح
وبيكون شكلها حلو قوى
وبالهنا والشفا يا جميل
avatar
دوما توك
اميره خياليه
رقم عضويتك : 1877
عدد المساهمات : 826
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

12.05.11 19:02
من طريقه كلامك
الواحد جاع وحابب يجربها
بس فى سوال
اصل انا لسه جديده فى الحاجات دى
انتى هتحطى السكر من غير ما تضيفى عليه اى سائل هيدوم ويبقه كراميل
ولا لازم تحطى سائل عليه زى شويه ميه كده
وانتى مقلتيش لانها بديهى
فاطمة الزهراء
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4827
الاوسمه :

 من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل Empty رد: من مطبخى حصرى على وصفات كليوباترا كيكة التفاح والكراميل

12.05.11 21:08
دوما توك حبيبة قلبى كلنا كنا جداد فى حاجه زى دى فى الاول احنا كمان اسألى اى سؤال وانا تحت امرك ياقمر وان شاء الله تجربيها وتعكبك جدا هى سهله قوى لو جربتيها
بالنسبه للسكر بتحطيه كده فى الصينيه من غير اى حاجه خااالص حتى الصينيه تكون ناشفه وانتى لما تحطيها على النار حيدوب لوحده وبس ابقى حركى الصينيه لما يدوب كله من كل الاطراف اوعى تقلبيها باى معلقه بس حركى الصينيه واوعى تسيبيه لحد مايغمق
لو احتيجتى تسألى على اى حاجه تانيه انا فى الخدمه ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى